JOHAN SEBASTIAN BACH

Páginas: 3 (682 palabras) Publicado: 21 de octubre de 2014
Johan
Sebasian Bach
BIOGRAFIA
Johan Sebastiam Bach era d’origen alemany, va néixer el 21 de Març de l’any 1685 y va morir el 28 de Juliol de 1750. Respecte a la seva data de naixement podemdestacar que pertanyia a calendari julià, els alemanys encara no havien descobert un calendari gregorià llavors per això la seva data de naixement es diu que correspon al 31 de Març del mateix any quel’altre data (1685).
És un home que va tindre grans i diversos talents, era compositor, organista, clavecinista, violinista, violista, cantava, i també era mestra d’una capella de l’època del barroc.Hi pertanyia a un membre d’una de les famílies més importants musicalment de tota l’historia durant set generacions amb més de 50 músics amb una gran importància.
Les seves primeres classesmusicals amb tant sols nou anys les va rebre a través del seu pare, anomenat Johann Ambrousius, però no per molt temps perquè ell va morir i Sebastian es va anar a estudiar i a conviure amb el seu germàgran.
Més endavant a l’any 1700 amb deu anys es va integrar com a membre del cor de l’Església de San Miguel, localitzada a Lüneburg, allà va aprendre a composar i tota la teoria sobre la música i ones va graduar. Tres anys més tard va introduir-se a l’orquestra de càmera com a violinista i en aquest mateix any es va convertir en organista de l’església.
Sobre la seva vida sentimental i amorosapodem destacar que es va casar amb Maria Barbara Bach a l’any 1707, com podem intuir als seus cognoms pertanyia a un membre de la seva família, eren cosins segons. Una vegada es van casar es vantraslladar a Mulhose on va treballar com a violinista a la cort de Wihelm, al cap de set anys (1714) es va convertir en concertino a la cort, concretament a la seva orquestra.
Més tard es va traslladarun altre cop a Weimar on va composar més de 30 cantates entre elles esta la més coneguda d’ell. Entre els anys 1717 i 1723 principalment podem dir que va escriure les seves obres i composicions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Johan Sebastian Bach
  • JOhaan Sebastian BACH
  • Johan sebastian bach
  • Johan sebastian bach
  • Johan Sebastian Bach
  • Johan Sebastian Bach
  • Johan Sebastian Bach
  • Johan Sebastian

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS