John Maynard Keynes

Páginas: 3 (538 palabras) Publicado: 1 de octubre de 2013
John Maynard Keynes (1883-1946)
Biografia
John Maynard Keynes va nàixer a Cambridge el 5 de Juny de 1883 fins el 21 d'abril que morí a Sussex al 1946. Keynes va ser un economista anglès amb unesidees que varen tenir una gran influència amb el pensament i la economia del segle XX. És reconegut com el pare de la macroeconomia és a dir la economia global moderna i amb les seues idees es vaformar una escola econòmica Keynesiana.
Keynes va ser fill de un gran professor econòmic Jhon Neville Keynes i de una reformista social i escriptora com Florence Ada Brown.
Va començar els seus estudisamb les matemàtiques amb la qual assignatura va aconseguir una llicencia en la Universitat de Cambridge,però més tard comença a interessar-se per l’economia.
Després de la Primera Guerra Mundial al1919 va fer la seva aportació pública com a economista amb l'obra “Les conseqüències econòmiques de la pau” on argumentava que les reparacions que havia causat la guerra que havia de pagar-les Alemanyaa les nacions vencedores era una xifra molt elevada que provocaria la ruïna a l'economia alemanya. Però no el van escoltar, i Alemanya el 1923 es va enfonsar a causa de una pujada molt forta de preusquan sols havia pagat una part molt petita de les reparacions de la guerra.
En el 1936 publicà la seva obra “Teoria general de l'ocupació, d’interès i el diner” on exposava una teoria sobre lesvariacions en el nivell d'activitat econòmica que més tard va ser provocat per la fallida de la borsa de Nova York. Va dir que la causa de la crisis era la insuficiència de la demanda deguda al pas deltems en la societat .
En la segona Guerra Mundial també dona la seva opinió dient que s’havien de pujar els impostos mitjançant la diferència de ingressos i despeses públiques per a evitar un altrapujada de preus com el de la Primera Guerra Mundial.
Al final de la seva vida va exercir com a director del Banc de Anglaterra y conseller del ministre del Tresor influenciant directament la política...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • John Maynard Keynes
  • John maynard keynes
  • John maynard keynes
  • John Maynard Keynes
  • John Maynard Keynes
  • JOHN MAYNARD KEYNES
  • Biografia john maynard keynes
  • Ensayo de john maynard keynes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS