JONAS Con Faltas

Páginas: 3 (734 palabras) Publicado: 3 de junio de 2015
JONAS
Un dia jonas després de fer tot lo que tenia que fer habans de anarsen a casar per a que menjara la seua familia li van demanar el gobernant del seu poble que aniguera a una misió a un planataque estaba a molts quilometres.
Jonas com era natural en ell va aceptar anar. Al cap de 15 hores va aplegar a aquell planeta desert i ell no més aplegar li va dir al seu comandant que per a quehabien anat a aquell planata i el comandant li va dir que el gobernant volia matarlo i de seguida jonas va traurer dos pistoles de la chaqueta i va matar als que estaba apunt de matarlo ja que ellos erentres pero jonas va conseguir matarlos a tots menos a un que era el general perque jonas volia acabar amb ell duna manera més dolorosa. Pero jonas no el va conseguir i el general el va tirar per unprecipici.
Hores després jonas es va despertar amb una cama davall d’una pedra pero jonas molt valent va conseguir traure la cama per molt dolor que feia. Quan va conseguir alliverarse la cama vaconseguir vorer una cova i com ja s’estaba fen de nit va decidir anarsen a dormir i a descansar a la cova.
Al segon dia s’en va anar cap a un llac a vorer si hi había aigua o algún animal per a matarlo imenjarselo. Va torbar en el llac com un peixet pero no era un peix era com una mescla entre serp i un peix pero a jonas li d’onà igual ell el va cuinar en lo que podia i se’l va menjar. Quan va acabarde menjarse-lo van apareixer com una mescla de llops i un guepart, de seguida jonas va traure un ganivet perque la pistola la habia perdut en la caiguda el dia d’abans i eixa mescla de llop i guepartpareixien molt peligrosos, de seguida un dells va anar corrent a ell per a matar-lo i jonas rapidament li va clavar el ganivet davall del coll i el va matar i els altres dos animals extranys s’en vananar corrents perque s’en van donar conter que jonas era perillos. Quan es va llavar els mans de sanc en el llac una criatura que era com un escorpio pero gegant d’uns 2 metros d’alt el va atacar i a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jonas
  • jona
  • jona
  • JONÁS Este
  • Jonas
  • Jona
  • Jonas
  • jone

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS