jordanack

Páginas: 2 (350 palabras) Publicado: 6 de diciembre de 2013
Una indústria química va demanar un lot nº 5.678 de matèria prima NaOH Refª mat. prima 0456 per tal de fer-la servir als seus procesos de producció. Durant la inspecció de control de entrada dematèries primeres, es va detectar que molts dels sacs estaven fets malbé, amb la conseqüent pèrdua de producte, i a més a més, un cop analitzat el producte al laboratori, es va detectar que lasosa era d´una puresa del 80%, quan a la nostra empresa JABONOSA, S.A., sempre demanem aquesta matèria prima amb un 90% mín. de puresa.

Tu treballes a la indústria química al departament deControl de Qualitat, ets l’encarregat de la secció de recepció de productes. Has de fer la investigació d’aquesta reclamació (NO CONFORMITAT) i l’entregaràs al màxim responsable de Gestió de laQualitat de la teva empresa.

Anota les idees generades al “brainstorming” fet a classe.
Confecciona el diagrama de flux de la fabricació del producte.
Dibuixa un diagrama causa-efecte(Ishikawa) per a obtindre les causes bàsiques i subjacents.
Complimenta l’informe de la no conformitat, indicant causes i proposant accions preventives i correctores per tal de que no es repeteixi la noconformitat. També cal que anotis qui serà el responsable de cada acció, quan s’implantaran i com faràs el seguiment per tal d’assegurar que les accions adoptades han estat satisfactòries.Dades de la teva investigació:


Anota les idees generades al “brainstorming” fet a classe:..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
................................................................................................................................................................
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jordanack

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS