Jordi Evole

Páginas: 3 (662 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2013
El periodista Jordi Évole va rebre el passat 13 de Març el premi Blanquerna al millor Comunicador de l´any 2011, pel seu programa d´entrevistes Salvados ( la Sexta).

El premi – va ser atorgat pervotació del professors, estudiants i personal administratiu de la Facultat de Comunicació Blanquerna ( Universitat Ramon Llull)

Després de rebre el premi , Évole va destacar “que el periodisme hade portar problemes i ha de ser incòmode”. En aquest context , el periodista va ressaltar que a “ vegades hi ha una imatge una mica deteriorada dels periodistes” i ha assegurat que “ho volcombatre”

Sense por, impertinent, i amb ganes de contar coses. Estes són les tres principals característiques del periodista, segons va explicar Jordi Évole, després de rebre el premi.
A l´acte delliurament també hi va participar el degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna, Josep Maria Carbonell, acompanyat per Xavier Vinader. Que va dir que Évole denuncia els abusos, la corrupció, laprepotència i la violència. “ Jordi Évole fa un periodisme d´investigació amb noves armes i un nou estil”, ha remarcat.

El guardó l ´hi hi va lliurar Xavier Vinader. Un veterà periodista amb qui Évole vatreballar quan era becari, “ i ja era molt espavilat”, va apuntar Vinader. Davant un auditori abarrotat, Évole va agrair el premi i va desgranar les raons per les quals creu que el seu programa en LaSexta té èxit “ El periodista no ha de tenir por d´explicar un problema i deu ser impertinent, va exemplificar. Ha d´intentar trencar la imatge de “periodista d´oficina”, i per això va demanar a lesnoves generacions de comunicadors “ moltes ganes per a fer les coses”, perquè” la gent vol saber”.

Évole va destacar “que en el periodisme s´ha d´arriscar i no s´ha de tenir por. “ El periodisme hade portar problemes, i quan el convidat se´n va massa content ho has fet malament”. Ha ressaltat ,que durant un temps es va patir periodisme de redacció , en el qual els professionals esperaven...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • evola
  • EVOLA
  • que es el evola
  • evola
  • evola
  • que es el evola
  • Evol
  • Evola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS