Jordi Rodr Guez 2BB Redacci Independitzar Se M S Tard Dels 25

Páginas: 2 (364 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2015
Independitzar-se més tard dels 25? No hi ha excuses

Jo penso que l'edat màxima en que una persona s'ha d'independitzar és als 25 anys. Encara que actualment, amb la crisi, es normal que moltespersones hagin de pospondre l'acomiadament de casa seva. El pas de deixar els records, la casa, la teva habitació, a la mare, el pare... No és una decisió gens fàcil de pendre. És el pas de deixarl'adolescència i començar l'edat adulta de veritat.

Un fill ha de volar del niu ja que ha de crèixer com a persona, ha d'apendre a no tenir ningú que li tregui les castanyes del foc i madurar. En resum,tot el que comporta marxar de casa. Jo crec que la persona està en l'edat de començar a tenir intimitat i iniciar-se en la creació del seu propi futur.

Dir-ho és molt fàcil, però fer-ho no tant,implica unes resposabilitats. Els desavantatges o incovenients que presenta el fet de marxar de casa, són bastant numerosos i d'importància: Es deixa de dependre econòmicament dels pares, és deixa deviure amb totes les coses fetes, s'ha de tenir feina o ingressos estables per a poder pagar la nova vivenda (i totes les seves factures) etc... Per a contrarrestar aquests motius de pes, s'ha de mirarel costat bo de la situació: És l'inici d'una nova vida, de construir cadascú el seu propi camí, poder fer el que un vulgui, viatjar, complir somnis, viure experiències, conèixer el veritable valorde les coses quan se les ha de buscar en la solitud....

Dit tot això, em repeteixo, i dic que l'edat ideal per a fer-ho és els 25 anys, ja que és sol acabar d'estudiar quan la persona ja ha assolitla suficient maduresa per enfrentar-se als problemes que li poden sorgir. Forma part del cicle de la vida, i no es pot pospondre eternament. Si una persona amb 30 anys encara viu amb els pares, nomèspot voler dir tres coses: Que no hi ha calers o que és una persona que necessita estar vigilada i controlada per qualsevol motiu (o que té molta barra...)











NOM: Jordi Rodríguez
CURS: 2BB...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sim N Narciso Jes S Rodr Guez
  • Rodr Guez
  • Sim N Narciso De Jes S Carre O Rodr Guez
  • Manuel Rodr Guez
  • Instituci N Educativa Andr S Rodr Guez B
  • SIXTO RODR GUEZ
  • La G era Rodr guez
  • Valmore Rodr guez

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS