Jorge Bucay

Páginas: 2 (449 palabras) Publicado: 23 de septiembre de 2012
Jorge Bucay
Jorge Bucay va nèixer al 1949 a Buenos Aires, a una familia modesta del barri de Floresta.
A part d’escriptor també va estudiar la carrera de medicina i es va especialitzar enenfermetats mentals a l’Hospital Pirovano i a la Clínica Santa Mònica. També es psicoterapeuta gestaltic, és a dir, no només per tractar a gent amb problemas psiquiàtrics, sino que fa entendre el valors dela vida a la gent.
Sempre ha sigut un defensor dels dret de la dona.
Als 13 anys, com la seva familia no atravessava un bon moment econòmic, va decidir treballar com a venedor ambulant de mitjons, deroba y sabates, de pallasso, taxista, actor i molts treballs més, i conscient de la situación económica familiar no va rebutjar cap.
Fa pocs anys una profesora española autora de “La sabiduríarecobrada”, Mónica Cavallé, el va acusar de plagi, ja que en un dels seus llibres, “Shimriti”, surten diversos parrafs copiats. Al principi es va defendre dient que había sigut un error, peroposteriorment va reconèixer-ho i va demanar perdó.
Actualmente té 61 anys, viu a les afores de Ciutat de Mèxic amb la seva muller i els seus dos fills. Treballa com a psicoterapeuta per parelles i en un projecteque inclou la publicació de quatre llibres.

Mario Benedetti
Mario Benedetti va nèixer al Paso de los Toros a Uruguay el 14 de septembre de 1920.
El seu verdader nom era Mario Orlando HardyHamlet Brenno Benedetti Farruga ja que els seus pares eren italians i van decidir batejar-lo amb cinc noms seguint la costum.
Va estudiar des dels 4 anys als 14, però va haver d’abandonar-los perproblemas economics, sense haver acabat la secundaria.
Era polifacetic, és a dir, era capaç de fer moltes coses diferents, va arribar a ser escriptor i va començar a ficar-se al mon de la política.
Eraescriptor i poeta i va fer més de 80 publicacions, de les quals algunes van ser traduides en més de 20 idiomes i representades al cinema i al teatre.
La seva trajectoria va començar al 1945, quan va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jorge Bucay
  • Jorge bucay
  • Jorge Bucay
  • Jorge Bucay
  • Jorge Bucay
  • Jorge Bucay
  • Jorge Bucay- Del autoestima al egoismo
  • Dejame que te cuente (jorge bucay)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS