JORNADA 08

Páginas: 2 (372 palabras) Publicado: 7 de junio de 2015
JORNADA 08/09/10 MAIG 2015
Inaugura el festival el Cadet B divendres a les 20’00h a la Pista Poliesportiva Ronda Llefià versus, obvi, el Llefià. No estem en llocs de Champions que diguéssim, però enquan a lluita no ens atura ni Mary Weather, aquesta boxadora campiona del món.
El Cadet A descansa, i jugarà properament el seu partit contra el rival que tenim més pròxim de tot el món, l’Spínola.Si un derby és el partit entre dos equips de la mateixa ciutat...com es dirà un partit contra el de l’altra banda del carrer?
Dissabte a les 12:00h, els més petits juguen contra l’Escola Pia Balmes B,al camp de l’Escola Pia, al carrer Sepúlv...Balmes, listillos!
Dissabte al nostre Stadium (o Arena, això va a gustos), a les 16’15h, el Juvenil Divisió d’Honor rep a la Prosperitat (quina ironia...).Matemàticament encara no estem a primera, o sigui que confiem en que els nostres no perdin l’esperança (ni el partit, ja de passada). Ànims!

JORNADA 08/09/10 MAIG 2015 (II)
La Creueta també acull ales 17’45h un moment que pot ser molt especial pel club. Estel Vallseca – Abrera, o com el Sènior Femení ha fet un temporadón que permet que puguin guanyar la lliga a tres jornades del final. Sofi hapromès que intentarà que no l’expulsin el dia abans (que seria el seu récord personal). Vinga noies!
I a les 19’15, tela marinera: El Sènior Masculí ha de guanyar per més de vuit gols a l’AECSHospitalet per recuperar el gol average si vol tenir opcions clares d’ascens (ens van cascar un 10 a 2 a casa seva...). Sembla molt difícil, quasi impossible, però també ho semblava que el gordo del localtingués parella i mirOk, mal exemple. Bueno, que se puede, i si algú pot sou vosaltres.
I acabem diumenge a les 09’15h a casa, Juvenil B – DMS B. Sóm l’equip revelació de les últimes jornades de lliga,que no decaiga. Tot i que jugant tan aviat el més normal és que confonguin la pilota amb un peaso muffin ben bonic. O, dit d’una altra manera, una magdalena de la bella peaso. Vaig a donar-me cops...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 08
  • 08
  • 08
  • 08
  • Convenio Multilateral Jornada Actualizacion 31 05 08
  • 08
  • 08
  • 08

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS