Josepmaria

Páginas: 2 (446 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2011
TELEVISIÓ
TV3 – ESPORT 3
Tant TV3 com Esport3 són canals que formen part de la Televisió de Catalunya (TVC), empresa encarregada de la televisió pública de Catalunya, que forma part de laCorporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), on també hi trobem Catalunya Ràdio.
Mentres que TV3 és el canal generalista (i per tant parlarem de la seva secció d'esports), Esport3 és un dels canalstemàtics, dedicat a l'esport.
El programa a destacar sería Efectivament, amb Lluís Canut.

ALTRES: 8TV – BarçaTV

RÀDIO
CATALUNYA RÀDIO

Catalunya Ràdio o CatRàdio, és l'emisora radiofònicapública de Catalunya, que pertany a la CCMA de la Generalitat.
Els programes a destacar són Tot Gira, amb Marc Negre, i La Transmisió d'en Puyal, amb J.M. Puyal.

RAC1

La Ràdio Assosiació de Catalunyaés l'emisora puntal, ara per ara, a Catalunya. És una cadena privada, amb més de 10 anys d'histròria, formant part de l'empresa Radiocat XXI i per la cooperativa Ràdio Assosiació de Catalunya.
Elsprogrames principals són Primer Toc, amb Raül Llimós, i Tu diràs, amb J.M. Pou. També els partits del Barça.

ONA FM
Ona FM és la única cadena de ràdio temàtica sobre esport. Pertany a l'empresa UnióRàdio, participant pél grup PRISA (per això hi ha molta colaboracio mutua amb la cadena SER)
L'espai més important, a part de la transmisió dels partits del Barça, són les diverses edicions de LaGradería, i amb Sique Rodríguez com a màxim exponent.

ALTRES: R@DIO BARÇA

PREMSA
EL9 ESPORTIU

El9 Esportiu és l'únic diari esportiu que fa la seva edició diària integrament en català. L'empresaeditorial del diari pertany, generalment, a Hermes Comunicacions.
Cal destacar els periodistes Frederic Porta i Pep Riera.

ALTRES DIARIS AMB SECCIÓ
ESPORTIVA
-ARA
Ara és un diari d'informaciógeneral en català que es començà a distribuir el 28 de novembre del 2010, coincidint amb les eleccions al Parlament de Catalunya. Es dirigit per Carles Capdevila.
En la secció esportiva trobem...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS