Joylareligio

Páginas: 4 (755 palabras) Publicado: 10 de enero de 2013
17-05-12 Bruno Ballesté-C
Religió
REDACCIÓ MESTRES DE LA SOSPITA-TESTIMONIS DE FE
Fa unes setmanes, un dels mestres de la sospita, Ludwing Feuerbach, va llegir la contra de La Vanguardia en laque apareixia un dels testimonis de fe, Ron Heagy. Després de llegir la contra, Feuerbach es va quedar tan impactat amb l’entrevista del Ron, que el va trucar per quedar, i debatre sobre lapossibilitat de l’existència de Déu.
Feuerbach: Hola Ron! He llegit l’entrevista que et va fer el Víctor Amela a la contra de la Vanguardia. No puc entendre com després de tots els cops durs que t’ha donat lavida, encara creus i confies en un ésser imaginari i inexistent com és Déu. Es que mai has sentit parlar del concepte que vaig promoure, anomenat alienació?
Ron Heagy: Hola Feuerbach! És un plaermantenir una conversa amb tu. I tant que he sentit parlar d’aquest concepte i aquesta teoria tan absurda de la que parles en la que projecto els meus problemes en Déu però la veritat es que no em sentoidentificat en cap moment. Déu m’ha donat una segona vida, una dona a la que estimo i una filla increïble, així que mai podré recriminar-li absolutament res i ja t’asseguro jo que això no ve donatper cap projecció.
Feuerbach: Ja veig que no has entès res... Mira que pensava que eres un home intel·ligent. Això que dius de que Déu t’ha donat una segona vida és una tonteria. Per començar, aixòque anomenes “segona vida”, s’explica fàcilment en que l’impacte de l’onada no va ser suficientment fort per causar la teva mort i es per això que no vas morir. La teva dona i la teva filla tampoc tenenres que veure amb l’onada ja que haguessis conegut altres dones. Estàs vivint una vida tan desgraciada al ser tetraplègic que has de projectar aquesta desgracia en algú per no sentir-te malament iaquest algú es Déu. Però has de ser prou fort per acceptar les conseqüències i adaptar-te a aquestes ja que sinó estaràs vivint una vida falsa i imaginaria
Ron Heagy: Com es nota que no tens cap...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS