jsglr

Páginas: 3 (501 palabras) Publicado: 17 de marzo de 2013
CÈRCOLS DE CIRC
Els cèrcols es poden llançar a una gran alçada i rebre’ls sense problemes, el que els converteix en la tècnica en què s'és capaç de manipular més objectes alhora. Algunsmalabaristes poden mantenir de forma continuada 12 cèrcols en l'aire. També són molt adequats per ser passats entre practicants, el que els converteix en un element ideal per "poblar" l'aire d'objectes. Algunsmalabaristes han practicat amb plats com si fossin anelles per recrear una cuina circense.
Els cèrcols, a més, tenen moltes possibilitats en quant a rotacions pel cos, canvis de posició (al colze, alcap, peu, ...) i gir amb canvi de color, i passing (malabars entre dues o més persones) .
Hi ha diversos tipus de cèrcols, però els més usuals són de plàstic dur i amb un diàmetre exterior de 32 cm,aproximadament, i un gruix d'uns 4 mm. Amb aquestes característiques físiques, els cèrcols són elements molt lleugers, tant que amb una mica de brisa es desviessin. La seva fabricació és fàcil,barata i ràpida.
La manipulació dels cercles inclou llançaments frontals i també laterals, que permeten una visualització més estètica dels cèrcols. Encara que sigui un objecte molt peculiar, els seusllançaments, trucs, així com la seva notació s'assembla a la dels malabarismes amb pilotes. Una altra característica interessant és que molts malabaristes solen posar els anells al voltant del colldurant la finalització dels seus trucs.
La progressió de la Cascada de tres cèrcols segueix els mateixos passos que per a la cascada de tres boles.

Activitats
1 cèrcol individual:
Rotacions cos:entre els dits, canell, enfundar- desenfundar, amb el dit polze petits cops
Rodaments per terra.
Llançaments:
Llançament amb gir: llançar cap amunt i endavant, de manera que caigui a terra i tornirodant (senyal que s'ha llançat amb correcció)
Diferents alçades i trajectòries (llançament vertical, creuat, etc ...).
Recollir amb diferents parts del cos.
1,2 i 3 cèrcols per parella: Per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS