Juan salvador gaviota

Páginas: 17 (4052 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2011
Juan Salvador Gaviota

Juan Salvador era una gavina fora del comú a la qual l'únic que li preocupava era volar i ser lliure, aprendre noves maneres d'acrobàcies. La seva bandada no ho entenia ni tan sols els seus pares als quals en comptes de donar-los gust els s'avergonyien els èxits de Joan, ell era la primera gavina a fer acrobàcies aèries. Un dia es va elevar tan alt que al caure en picatva perdre el control i es va estavellar amb l'aigua, quan va recobrar el sentit es va prometre ser com les altres gavines però en aquest mateix instant va trencar la seva promesa ja que Eolo a set-cents metres d'alçada a la nit cosa que cap gavina havia fet ja que les gavines no volen de nit. En arribar a la Bandada hi havia una Sessió de Consell el la qual el van anomenar perquè es posés en elcentre la qual cosa només volia dir dues coses: o gran honor o exili; desterrar a Joan. Ell es va anar als Llunyans Penya-segats, però no li va importar estar sol va seguir aprenent. Un dia mentre volava dos radiants gavines es van acostar volant una d'elles li va dir que volés ja que havia de passar a una nova etapa i les tres gavines van volar fins a desaparèixer en el cel.
A poc a poc es vaanar familiaritzant amb les altres gavines fins que un dia es van acomiadar d'ell i van desaparèixer al cel, Joan va començar a sentir-se cansat i se li va oblidar d'on venia va aterrar a la platja i va veure que les gavines que estaven allà eren perfectes , però no li va donar importància així que va seguir aprenent amb el seu instructor Rafael un dia li va preguntar d'on venia, ell li va contestarque només li podia dir que havia de travessar cent vides per aconseguir aprendre el sentit de la vida. Un dia es va acostar a la Gavina Major Chiang per preguntar-li si aquest era el veritable cel al que ell va contestar que el cel és perfecte, va desaparèixer i va aparèixer vint metres d'on estava Joan, va quedar tan meravellat que ja no va pregunta més. Joan ho va intentar fins que va aconseguirfer el mateix però volia tornar per que sentia que algú a la terra ho necessitava. Rafael va deixar que sen anés, a l'anar baixant Joan va sentir una veu aleshores li va preguntar Pedro vols aprendre a volar? Al que li va contestar afirmativament.
Joan li va ensenyar tot el que sabia a Pedro li va ensenyar que totes les gavines són lliures, que ha d'assolir les seves metes i que no accepti leslimitacions dels altres ja que Pedro també era un exiliat, a poc a poc més gavines es van anar acostant a Joan per aprendre fins que va tenir sis aprenents tots exiliats. Un dia els va dir als seus alumnes que era temps de tornar a la banda i van tornar al arribar volant tan impressionantment que tots van quedar admirats, així que la gran gavina els va prohibir parlar o tocar-los o mirar-los jaque també serien exiliats després d'un mes d'haver tornat Terrence Lowell Gavina es va apropar a ells volent volar però la seva ala no servia així que no podia volar, però Joan li va dir que s´ho creies i va volar des d'aquest dia Terrence es va tornar exiliat i així poc a poc més i més gavines es van anar acostant a Joan i seus alumnes fins que tota la bandada va estar aprenent a volar lliures. Unmatí Pedro li deia a Joan que no podria aprendre més, aleshores Joan li va dir que recordava a aquell Pedro exiliat i sol i que ara ja era tot un mestre que guiava a tota una Bandada. Pedro es va sorprendre molt quan va dir això Joan va emprendre el vol i va desaparèixer en el cel. Llavors va arribar un nou grup de novells Pedro Gavina els va veure de sobte tal com eren realment i va estimar allòque va veure, la seva carrera cap a l'aprenentatge havia començat.
Marçal Corominas 3er B
El mecanoscrit del segon origen

L'Alba, una noia de catorze anys, tornava d l'hort de casa seva quan es va trobar a dos nois que apallissaven al seu veí Dídac, només perquè es negre, i el van llençar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen De Juan Salvador Gaviota
  • Juan Salvador Gaviota
  • Juan Salvador Gaviota
  • Juan Salvador Gaviota
  • Juan Salvador Gaviota
  • Juan Salvador Gaviota
  • juan salvador gaviota
  • Juan Salvador Gaviota

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS