Juanma

Páginas: 2 (345 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2012
Nom: Juan Manuel Sánchez Curs: 2nA



Visita a l’exposició de reportatges “Joves històries Russes”



De que tracta l’ exposició?

És una exposició on esmostren 5 reportatges de joves fotoperiodistes graduats a la “Faculty of Photojournalism” de Sant Petesburg.
Una selecció de diferents temàtiques locals amb vocació universal que a través delfotoperiodisme documenten la Rússia contemporània.

Descobrirem aquelles històries que no ens arriben darrera dels grans portals de notícies i que composen un fresc de la Rússia actual.


Valoraciópersonal

Visitar aquesta exposició ha sigut una bona experiéncia, ja que he pogut contemplar reportatges fets per gent jove, que a l’hora están molt ben realitzats en cuant al concepte com a reportatge.M’ha semblat bastant interessant la idea principal de l’exposició, ja que el reportatge és una eina molt bona per tal d’explicar la situació social d’un país, en aquest cas Rússia. Les imatgesmostren una realitat molt diferent amb la idea que tenia sobre la situació d’aquest país.

Em sembla també, molt interessant la idea de utilitzar el reportatge per tal d’explicar alguna história, sensetextos ni sorolls, simplement amb el sentit de la vista podem percebre amb total claredat el missatge que el fotógraf ens vol comunicar.

En la visita a aquesta exposició, hi ha un reportatge quem’ha cridat
bastant l’atenció per la claredat de les seves imatges, i a l’hora, la seva bellesa visual. És el seguent:(Les imatges no han sortit molt be perque son fotografies de fotografies)


El projecte documenta a les nioes russes convertides en mares en una edat primerenca.Aquestes adolescents embarassades són expulsades de les escoles i, fins i tot, de les famílies a causa de la vergonya que porten en els seus ventres. La maternitat i la infància estan protegides en la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • juanma
  • Juanma
  • juanma
  • juanma
  • Juanma santos
  • Juanma Y Ya
  • juanma
  • Juanma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS