judit

Páginas: 7 (1535 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2014
GUIÓ MÚSCIA ELECTRÒNICA


1.Hans Zimmer: Hey! Que escoltes?
2.Marc: una que es diu....Ala! Si ets en Hans Zimmer! Et podria fer unes quantes preguntes? Per l’escola hem de fer un treball sobre la música electrònica, i amb alguns dels seus Dj mes coneguts!
3.Hans: Cap problema! Primer de tot, saps que és la musica electrònica?
4. Marc: Mmm... bueno, és la musica que escolta casi tothomavui en dia, no?
5. Hans: Apart d’això, és una música que es basa en la tecnologia, s’utilitza un laboratori de so, aquest so es reproduït per altaveus
6. Tiesto: Hans!! Has vist el meu sampler? Pf... ho haig de preparar tot per el concert de demà a Los Angeles i estic agoviadíssim!
7. Hans: Si estava per allà..
8. Marc: Uaaaauh! I tu ets en Tiesto, que fort!
9. Tiesto: Si, i tu ets un espiranta Dj o que? Ja saps els diferents instruments que fem servir amb aquesta muscia?
10. Marc: No..
11. Tiesto: - Sintetitzador: És un modulador de freqüències.
- Sampler: Enregistra sons externs i els edita.
12. . Jean M. Jarre :No et descuidis del:
- Seqüenciador: Software informàtics que reprodueixen melodies anteriorment gravades i edita el volum.-Megnèfon: Grava sons magnèticament.
13. Marc:
- la Caixa de Ritmes: que emmagatzema i reprodueix multituds de ritmes
- I la taula de mescles, no? Que controla el so dels altaveus.. es que el meu tiet en té una.

14. David Guetta: Exacte! Si que en sap aquest noi!
15. Marc: Mare meva..Si ets en David Guetta, ara mateix estava escoltant una cançó teva. Em podríeu dir algo sobre les vostresvides?
16. David Guetta: Doncs bé. Vaig néixer a París al 7 de novembre del 1967
17. Hans Zimmer: Ah i dos anys després l’home va arribar a la lluna, cap el 1969!
18 David Guetta: Bé seguim, sóc un puntxa discos i productor musical, sóc especialista en la música House. Quan tenia uns 13 anys vaig començar a barrejar els meus primers vinils. Més gran vaig treballar de puntxa discos al Broad, allà esquan la meva carrera va començar a sortir a la llum. Els meus primers èxits com Money, i al 2005 amb l’àlbum “the World is mine” vaig aconseguir el numero 1 a les llistes dance per tot Europa, i hem vaig tornar més conegut amb l’anunci de gomina de l’orelal on vaig sortir com a actor principal, segur que l’has vist!
Al 2008 vagi ser considerat el millor Dj del món per la revista Djmag, i tambévaig estar nominat als MTV Europe Music Awards. I farà 1 any vaig ser nomenat el Dj més popular.
17. Jean M. Jarre: Doncs jo sóc un músic i compositor francès, dels més importants a escala mundial en el camp de la música Ambient i el New Age, dos estils molts relaxants, el New Age es considerat “anit-estrès”. Amb 16 anys vaig formar el meu primer grup, i més tard com a guitarrista. Passats uns anysvaig començar a estudiar musica electrònica. Després de publicar el meu primer àlbum vaig compondre la música d’un ballet. Vaig realitzar diferents treballs com a productor discogràfic i compositor per a diversos artistes del moment. Vaig anar augmentant el meu grup d’instruments i vaig afegir l’orgue. Durant uns quants anys vaig estar fen diverses bandes sonores per a diferents pel·lícules.
Elmeu pare Maurice Jarre, que ja és mort, em va ajudar molt en el tema de la música. Va ser un compositor de cinema conegut per posar música a moltes pel·lícules. I tres d’aquestes bandes sonores van guanyar un Óscar.
El meu pare va començar la seva carrera escrivint per el Teatre Nacional de París. I gràcies a la seva primera pel·lícula es va convertir ràpidament en un compositor popular irespectat al seu País i per tot Europa.
Ell escrivia bàsicament per a orquestres, però començà a provar la música sintetitzada durant els anys 80. I més tard, va morir al 2009, amb 84 anys, degut a un càncer.

18. Tiesto: Em sap greu tiu... Bé.Vaig néixer el 17 de gener del 1969 als Paixos Baixos, soc un gran DJ, un remixter i productor de musica electrònica de la musica per ballar. House :...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Judit
  • judit
  • nicole y judit
  • Guia Judit
  • Copia de Judit
  • Libro de judit
  • Judit Polgár
  • El Caso De Judit

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS