Juegos casal

Páginas: 3 (610 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2013
Dilluns 1 – Jocs de coneixença
Pilotes presentadores
Explicació: En cercle. Es llença una primera pilota després de dir el seu nom. Cada persona que la rep la tornarà a llençar després de dir elseu nom. Després, s'introdueix una segona pilota, i s'ha de dir el nom de a qui li llençaràs abans de fer-ho. Després s'introdueix una tercera pilota, on s'haurà de dir una activitat que t'agradi abansde llençar-la.
Material: Una pilota.

Els fantasmes
Explicació: Es reparteixen les fulles i un retolador o color per a cada nen, i se’ls explica que han de pintar un fantasma que ells creguin querepresenten a ells mateixos. Després es recullen tots els fantasmes i es posen al centre del cercle. Llavors, d’un en un, s’aixequen, agafen un fantasma i han d’esbrinar de qui és. Un cop fet això,el fantasma es lliura a la persona corresponent i li diuen bon dia.
Material: 20-25 folis i 20-25 retoladors/colors.

Globus guixats
Explicació: Es reparteixen els retoladors i els globus entre lespersones, cadascú infla el globus i hi escriu el seu nom. Aleshores, es posa música i tothom fa voleiar els globus sense que cap toqui el terra. Quan es para la música tothom agafa un globus i ha detrobar el seu propietari. Aleshores la persona que guia el joc llença una pregunta a l'aire: on vius? I el qui té el globus ho pregunta al seu primer propietari i apunta la resposta al globus. Quantsanys tens? Amb quin animal t’identifiques? On t’agradaria viatjar? Finalment, es fa una roda de presentació i cadascú llegeix el globus que te a les mans presentant al seu propietari.
Material: 20-25globus i 20-25 retoladors.

Pilota a l’aire
Explicació: Els jugadors estan drets en el cercle menys un/a que és al centre amb la pilota. La persona del centre llença l’objecte a l’aire mentre diuun nom, i torna al cercle. La persona anomenada l’ha d’agafar abans no caigui a terra. Al seu torn, torna a llençar-la a l’aire mentre diu un altre nom. El joc continua fins que tothom està...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Del casal
  • casal
  • El Casal de la Dona
  • Memoria Casal
  • Julian De Casal
  • Casal e depressão
  • Fallo casal
  • Visita a la empresa watt’s casal:

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS