Juno

Páginas: 5 (1157 palabras) Publicado: 9 de enero de 2011
JUNO

Pablo Bausa
Eticosivica
07.01.11
4t B ESO
1. Com és la personalitat de Juno?
Juno és una noia bastant madura i que sempre veu o intenta veurà el canto positiu de les coses.
Es caracteritza també per la seva tranquil·litat, és a dir, tot i que es conscient de les seves accions es para a pensar el que vol i fa el millor per ella i per el seu fill.
2. Creus que Juno ha tingutpresent la “capacitat que tenim de prendre decisions i ser responsable dels nostres actes” a l’hora de tenir relacions sexuals per primera vegada?
Si, com he dit anteriorment, és totalment conscient del que fa i dels seus riscos, inclús desprès de saber que estava embarassada, seguia pensant en el seu fill i es preocupava perquè tingues la millor vida possible.
3. Què ha faltat en aquesta decisió?Va faltar-hi protecció, és a dir, en la decisió de tindre relacions sexuals cadascú ha de triar quan esta preparat, això si s’han de fer amb les proteccions adequades, a no ser que l’objectiu sigui tenir un fill.
4. Explica com és l’actitud de Bleeker.
L’actitud d’en Bleeker, en un principi, és de sorpresa però des del principi es preocupa de Juno i fa el màxim per estar amb ella, quan unaltre no hi ho podria negar i deixar-la sola, i en aquets casos jo crec que el mes important i el mes necessari es tenir a gent, amics, familiars... al teu costat i que et recolzin i t’ofereixin suport.
5. Han sabut gestionar el seu desig?
El desig en si la sabut realitzar però no com tocava, és a dir, no han pres mesures anticonceptives. I les coses ‘han de fer be del tot i no a mitges.
6. Junoés intel·ligent, però té clars els principis morals emocionals que regeixen la vida de les persones?
Si, perquè, inclús, plantejant-ne l’opció de tenir el fill pensa que estarà molt millor al costat d’uns pares que se l’estimin i el cuidin per sobre de tot.
7. Creus que la condició moral de Juno la fa sentir-se orgullosa de ella mateixa?
Una mica si, perquè els raonaments que fa se’nenorgulleix de la seva manera de pensar.

8. Què t’ha sorprès més del personatge de Juno? I de la seva família?
La seva tranquil·litat respecte a l’embaràs, és a dir, jo en el seu cas em passaria molt nerviós i no sabria que fe, en canvi, Juno des de un principi controla la situació i per sobre de tot pensa amb el seu fill i com donar-l’hi la millor vida possible. Sap que fer i com fer-ho i això per miés admirable.

9. Quines diferències socials observes en el film?
Sobretot amb vaig fixar la diferencia que hi ha entre el barri de Juno i el barri dels pares adoptius. El barri de Juno és un barri obrer, on hi ha molta pobresa, les cases son normals tirant a poc luxoses, en canvi, les dels pares adoptius son cases molt luxoses i de “alt estanding” com es diu ara. També en el barri de Junoels carres son bruts i estan fets malbé no com en el barri dels pares adoptius que esta tot net, les cases estan arreglades i no és beu ni una pintada, que això sembla que no però dona molta mala imatge.
10. Centrant-nos en el paper de Bleeker, com gestiona la seva intel·ligència? I la condició moral? I els hàbits?
La intel·ligència d’en Bleeker és com la de la majoria d’adolescents simple itradicional, és a dir, no es caracteritza per la seva maduresa, però tot i així des de el principi dona suport a Juno i l’ajuda amb tot el que pot. Pel que respecta a la condició moral, repeteixo el que he dit, dona suport a Juno amb tot i jo crec que això és el principi de la condició moral, respectar i ajuda al màxim possible. I en els hàbits, és un home de tradicions, be d’una família de tradicionsi de una societat tradicional, en el sou cas, representa que els nois tenen que practica atletisme i això és el que fa.
11. Juno és una persona sociable? Justifica-ho
No gaire, és a dir, es relaciona amb facilitat però amb els que coneix. En el film no mostra molta relació si no és amb els seu amics.
12. Analitza la capacitat moral de la família de Juno i Bleeker.
La família de Juno és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Juno
  • Juno
  • juno
  • June
  • juno
  • Juno
  • juno
  • juno

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS