Just-In Time

Páginas: 2 (496 palabras) Publicado: 10 de enero de 2013
Just-in-Time

Que és?

Just-In-Time (JIT) és una estratègia d'inventari que s'esforça per millorar el retorn d'un negoci de la inversió mitjançant la reducció d'inventari en procés i els costosde transport.

L'aparició de la producció JIT és conseqüència lògica d'algunes circumstàncies que definien la situació de la indústria automobilística japonesa en els anys 50. El reduït volum de lesseves operacions no permetia la implantació eficient dels sistemes de producció massiva que funcionaven òptimament als Estats Units. A més, també hi havia una gran escassetat de capital i d'espaid'emmagatzematge. En aquestes circumstàncies, els esforços de millora es van concentrar en un actiu que implica un fort consum dels dos recursos esmentats: els inventaris.

Objectius

El JIT permetaugmentar la productivitat. Permet reduir el cost de la gestió i per pèrdues en magatzems a causa de estocs innecessaris. D'aquesta manera,
no es produeix sota suposicions, sinó sobre comandes reals.Una definició de l'objectiu del Just a Temps seria «produir els elements que es necessiten, en les quantitats que es necessiten, en el moment en què es necessiten».

jidoka concept: terme utilitzaten el TPS (Toyota Production System) es pot definir com "automatització amb un toc humà." Les empremtes jidoka paraula té les seves arrels en la invenció del teler automàtic per Sakichi Toyoda,fundador del Grup Toyota.

Requisits

Es necessiten certs requisits per dur a terme el JUST IN TIME, i són:1. El Layout de la planta: Layout de la planta és principalment enfocar a augmentar la feinaal màxim elevant la flexibilitat.
2. Demanda de producció de tirada: Vol produir quan l'ordre es rep
3. Kanban:Un terme japonès per targeta o etiqueta.
4. El mateix fa la inspecció:És dut aterme immediatament pels obrers als errors de la captura.
La millora contínua:Aquest concepte ha de ser adoptat per cada membre en l'organització per dur a terme el JUST IN TIME.

Avantatges i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Just in time(Justo a tiempo)
  • Justo a tiempo (just in time)
  • Just in time
  • Just In Time (JIT)
  • just in time
  • Just In Time
  • EL NACIMIENTO DEL JUST IN TIME
  • Just In Time

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS