Júlia- Isabel Clara Simó

Páginas: 6 (1260 palabras) Publicado: 7 de agosto de 2012
JULIA








INTRODUCCIÓ



El libre ha estat una mica dificultos per a mi, però ho he entens bastan be, i també he compres moltes cosas q me han ajudat y em podriam ajudar en la vida.



FIL ARGUMENTAL


Es una historia trista, parla dels problemes d’una família, i de totes les aventures que poden passar-li al llarg de la vida.



ESTRUCTURA

PLANTEJAMENTJúlia, una jove que vivia amb la seva mare a Alcoi . El seu para va morir a la presó d’Alacant. Ella treballava en una indústria tèxtil en el poble i estava promesa amb un amic seu. El noi quan ella sortia de treballar l’esperava i s’anaven junts cap a casa. Un diaen el treball, l’amo se va apropar per preguntar-li si li agradava on treballava. Ella li va dir que ara s’estava bé, però que al’hivern no gaire. A l’hora de dinar, l’encarregat va parlar amb la Júlia i li va renyar per la seva contestació a l’amo, i li va dir que el seu pare era un criminal i la seva mare una gitana. Al dia següent, l’amo va demanar a la Júlia que hi anés al seu despatx y li va demanar perdó pel comportament d’ahir de l’encarregat Rafael. L’oferir un lloc de treball a casa seva per ajudar i ella ho vaacceptar. Desgraciadament pel matí, l’amo la va avisar per dir-li que Cecília havia mort, i que ja no hi anés a treballar perquè ja no feia falta ( ella tenia que cuidar a Cecilia perque estava malalta). En Rafaet li va proposar de anar a casa seva per coneixer a la família, al principi es va notar incòmode, però de mica en mica va tenir més confiança amb el seu pare, amb l’oncle, amb ell va agafarconfiança, ja que ell li explicava algun detall de l’empresonament del seu pare. Desprès de la mort de la Cecília, en Josep, li va proposar matrimoni i ella li va demanar temps. La mare va dir que acceptés el matrimoni. Un dia el Rafelet l’acompanyava cap a la fabrica, ella li va dir que es casaria amb l’amo, i ell, es va emprenyar. Més tard totes les treballadores de la fàbrica, sabien la notícia.Ella no ho va aguantar i es va anar.





























NUS



La mare li va comentar al Josep, i ell li va dir que no es preocupés, i li digué que Júlia es tenia d’operar per no tenir fills i la maree ho va acceptar. Al cap d’uns dies, la Vicenta, (mare de la Júlia) va demanar un vitalici a en Josep, per poder viure bé tota la vida que li quedava,i ell va dir que si.Quan van fer la presentació del seu matrimoni, la sogra d’en Josep, va parlar amb Júlia sobre la operació, ella no estava d’acord, però ho va acceptar. Des d’això la Júlia va començar a viure a casa d’en Josep. Al poc temps va arribar el germà d’en Josep, que venia de fer uns estudis de València, ell s’oposava al matrimoni, perque no tenia una bona relació amb el seu germa. Alfinal la Júlia es va casar i aquella mateixa nit, ella va perdre la virginitat amb el seu marit. Van seguir fent el seu viatge, cap a Barcelona, i despres cap a Mallorca. En arribar a casa, ella li comentà, que volia portar la comptabilitat de la casa, ja que sempre l’havia portat la senyora Dolors. El seu marit ho va acceptar i li van comentar a la Dolors, però a ella no li va agradar. Alprincipi de viure amb la família, ningú la respectava. Va despedir a la criada que hi tenien, i va contracta a una antiga amiga que no tenia treball. La Júlia, va enviar a en Josep (fill), a que hi anés a una escola industrial, ja que no hi volia treballar ni estudiar.Van començar a dir, que hi mantenia un romanç amb el senyor Josep, i Júlia ho va desmentir, perquè no era veritat. Després la Júlia i enJosep, van fer un viatge a Barcelona, i allà a les Rambles, un senyor la va agafar pel darrera i la va fer un petó. Llavors aquí, va ser quan Júlia, va sentir un desig sexual, que mai havia tingut amb en Josep. En Josep feia dies (fill major), que no estava bé. Es sentia trist. I de sobte un dia quan estava dormint, ja no es va despertar més. A partir d’aquí, la Dolors va sofrir molt, i fins i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Júlia de isabel clara simó
  • Júlia. isabel clara-simó
  • Resumen principio. julia, isabel clara simo
  • Comentari text júlia, d´isabel-clara simó
  • Júlia-Isabel Clara Simó
  • Júlia- Isabel Clara Simó
  • resenya dones Isabel Clara-Simó
  • Isabel-Clara Simó

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS