kñlnñln

Páginas: 7 (1604 palabras) Publicado: 24 de abril de 2013

Treball: Llibre de Lectura
1.- Fitxa tècnica del llibre





2.- Resum de l’argument
3.-Tema central del llibre
4.- Personatges principals
5.-temps històric i narratiu
6.-Contextualització autor/obra
7.-Justificació del títol
8.-Impressions de la lectura
9.- Valoració objectiva












2.-
En Christopher, és un nen de 15 anys d’edat que viu al poble de Swindonprop de Londres i pateix autisme. Ell viu amb el seu pare i la seva mare. Un dia per la nit surt de casa a donar una volta i es troba un petit incident,el gos de la Senyora Shears,la seva veïna, era apunyalat amb una forca.
La policia va arribar i es va endur al Christopher a comissaria,pensant que ell era l’assassí. Ell era un nen que no li agradava dir mentides i volia demostrar que ell no erael causant de la mort del Wellington,per la qual cosa es va posar a fer de detectius investigant qui va ser el veritable assassí del gos. Va anar de casa en casa preguntant si aquella nit havien vist algun succés especial. Però hi havia un problema, a son pare no li agradava que jugués a ser detectiu.
Al cap d’uns dies el seu pare li va dir que la seva mare havia mort a causa d’un atac de cor.Pocs mesos després el Christopher trobà a l’habitació del seu pare unes cartes que la seva mare li havia enviat en ell i el seu pare havia ignorat. Aquelles cartes deien que la seva mare vivia amb el Senyor Shears a Londres. Quan el pare li va dir que ell va ser l’assassí del Wellington,el Christopher va decidir agafar un tren i marxar a Londres.
Al cap d’uns mesos, va fer les paus amb el seupare i la seva mare va deixar de viure amb el Roger i va llogar un pis al costat del seu marit per poder estar més a prop del seu fill.
3.-
Una nit qualssevol,un gos mor i el Christopher decideix investigar qui va ser l’assassí.
4.-
- Christopher: És el protagonista del llibre, Té 15 anys i pateix una forma lleu d'autisme. No pot anar sol més enllà d'una botiga que hi ha en una cantonada propde casa seva. També és molt intel·ligent, extremadament llest, apassionat per les matemàtiques i pels nombres primers. A causa d’això, en Christopher, utilitza els nombres primers per enumerar els capítols. Mai no diu mentides, sinó veritats a mitges. No te amics, li agraden els gossos perquè son fidels i té una rata com a mascota. Com tot noi autista te bastants manies: no li agrada que el toquin,odia el groc, el marró i el seu color preferit es el vermell. Diu que 4 cotxes vermells seguits fan un bon dia, 3 cotxes vermells fan un dia força bo, i 5 cotxes vermells fan un súper bon dia, però que 4 cotxes grocs seguits fan un dia negre. Li agraden els dies de pluja. Tampoc li agraden les aglomeracions de gent ni barrejar menjar. No entén el acudits.
- Ed. Boone: És el pare delChristopher. És una persona amb molta paciència, no com la seva mare que per això els va abandonar. Va mentir al Christopher dient-li que la seva mare havia mort. Ell va matar al Wellington, per això no li deixava investigar. Treballa reparant calderes i sistemes de calefacció.
- La mare: El Christopher es pensa que esta morta segons el que li ha dit sempre el seu pare, però descobreix unes cartes al’habitació del seu pare on posa que viu a Londres. Quan es retroba amb la seva mare, es dóna compte de que es molt bona persona i que s`havia anat per el seu bé.
- Wellington: És el gos de la senyora Shears, assassinat una nit al seu jardí.
- Senyora Shears: És la veïna i amiga del Christopher i del seu pare. Viu sola ja que el seu marit, el Senyor Shears, es va anar a viure a Londres amb la mare delChritopher.
- Senyor Shears: Estava casat amb la senyora Shears, però es va anar a viure a Londres amb la mare del Christopher. Quan la mare decideix que vol viure més a prop del seu fill, s’enfaden i la mare del Christopher s’envà a viure a Swindon. El seu nom es Roger.
- Siobhan: Es la professora/tutora del Christopher. Hi ha una gran amistat entre ell i podríem dir que es la única que te....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS