Kafka i la nina que se'n va anar de viatge

Páginas: 3 (647 palabras) Publicado: 26 de enero de 2014
 KAFKA I LA NINA QUE SE’N VA ANAR DE VIATGE

TÍTOL DEL LLIBRE: Kafka i la nina que se’n va anar de viatge
AUTOR/A: Jordi Sierra i Fabra
IL·LUSTRACIONS: Leticia UcínEDITORIAL: Estrella Polar
COL·LECCIÓ: La Via Làctia

PERSONATGES PRINCIPALS:
Franz Kafka: És escriptor i és per això que té tanta imaginació. No té fills i ja està jubilat als 40 anys per unatuberculosis. La seva parella s’anomena Dora i a ell li pareix preciosa. Ajuda a una xiqueta que estava plorant, i des d’eixe moment es converteix en carter de nines per a Elsi, la xiqueta. És molt amable isensible.

Elsi: És una xiqueta que ha perdut a la seva nina Brígida, i està molt trista però al conèixer a Franz Kafka torna a ser feliç. Amb pocs anys, té el monyo llarg i negre, i sol anar al parctots els matins.

Brígida: Era una nina qualsevol fins que Kafka la va convertir en la nina viatgera, que viatja per tot el món. Se suposa que envia cartes a Elsi per dir-li com va el seu viatja, iper contar-li a està i que fa. És el meu personatge preferit perquè a mi sempre m’ha agradat viatjar i això és precisament el que està fent Brígida.

PERSONATGES SECUNDARIS: Són tots positius.
Dora:És la parella de Kafka. Molt sovint el dona idees per a les cartes que ha d’escriure, i el seu nom és el que Kafka li fica a la nina nova d’Elsi. És molt amable i generosa.

La mare d’Elsi/Bertha:Va a parlar amb Kafka en llegir les cartes ja que està preocupada per la seva filla. És atractiva i és pareix molt a Elsi.

TRAMA:
Franz Kafka un escriptor jubilat, es troba un dia en un parc auna xiqueta plorant desconsoladament, i decideix preguntar-li que perquè plora. Havia perdut la seva nina Brígida, i per consolar-la ell li diu que no s’ha perdut que se n’ha anat de viatge. Li diu queté una carta de Brígida per a ella en sa casa i que demà li la porta, aleshores des d’eixe moment Kafka comença a ser carter de nines.
Cada dia queda amb Elsi i li baixa una carta de la nina on li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • QUADERN DEL VIATGE I DE L AMOR
  • Taller i Va e Ica
  • El i va y su historia
  • VIDA OBRA I CRÍTICA DE KAFKA
  • Resumen carlos nino i
  • la i nfluencia de las escuelas en los niños
  • Ninos I Adolescentes
  • anare

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS