Kajdfbgaig

Páginas: 2 (432 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2013
VOCABULARI CMC - MALALTIES
Medicines alternatives: La medicina alternativa és un conjunt de pràctiques mèdiques que no pertanyen a la medicina convencional i que la majoria tenen una eficàciacomprovada.



Flors de Bach:  són una teràpia per tractar sentiments i emocions no volgudes pels pacients a base de preparats naturals



Pandèmies:  és una epidèmia o afectació per una malaltia apersones o animals al llarg d'una àrea geogràficament extensa sigui un continent o fins i tot el món sencer. Etimològicament parlant hauria de cobrir el món sencer i afectar tots. És una malaltiaepidèmica estesa a molts països i que afecta molts individus del mateix país a la vegada.



Epidèmies: és una malaltia que apareix en nous casos a la població en un període de temps ambuna incidència que sobrepassa substancialment allò que és "normal", basant-se en experiència recent. Per tant, és una categoria una mica subjectiva i depèn de què és "allò que s'espera". Una epidèmia pot estarrestringida a un lloc (un brot), més general (una epidèmia) o fins i tot global (pandèmia).



Càncer: Un càncer és l’evolució d’una cèl·lula normal a una cèl·lula cancerígena o maleïda, que actua deforma molt perillosa per al nostre organisme, i que s’expandeix amb molta velocitat. Es pot desenvolupar a qualsevol part del nostre cos.

Tumor: Un tumor és qualsevol alteració als teixits queprovoqui un augment del volum. És una crescuda anormal del cos que apareix, i per tant és inflamada o distesa.

Trastorn psicològic: Es denomina trastorn psicològic a un comportament anormal d'un individuque dificulta l'adaptació al seu entorn, comportaments classificats per professionals tenint en compte les causes que els provoquen.

Ansietat: Es tracta d'una sensació, no d'una malaltia.L'ansietat és una emoció que ens sorgeix en situacions d'amenaça o perill. L'ansietat és una forma de reaccionar, un mecanisme adaptatiu que ens permet millorar la nostra actuació en moments difícils....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS