kant

Páginas: 2 (388 palabras) Publicado: 28 de enero de 2014
BEHIND THE SCENES OF KANT:
GUIÓ
Biografia:
Immanuel Kant va néixer el 22 abril 1724 a Königsberg , ciutat de la Prússia Oriental. Sent el quart fill de nou de un artesà alemany de Memel Johannanomenat Georg Kant.
Després d'estudiar durant set anys en una escola local , K va començar a estudiar teologia a la universitat de Königsberg , però aviat va abandonar aquesta disciplina en favor dela filosofia , les matemàtiques i la física cosa que finalment va dur a terme.
Aprofundint en els seus estudis de filosofia , va aconseguir el doctorat l'any 1755 . Amb aquest títol va poder exercircom a professor a la universitat, un lloc que ocuparia fins a la seva mort el 1804.

Obra:
Durant més de quaranta anys , K es va dedicar completament a l'activitat docent on, no només va ensenyarlògica i metafísica , sinó també altres matèries , com matemàtiques , física , geografia, teologia natural , ètica i dret i tambè a la investigació filosòfica i a la redacció de les seves obres , quevan marcar una fita molt important en el desenvolupament de la història de la filosofia.



Carácter: La vida de Kant, home sedentari i metòdic , va estar marcada per una gran regularitat, va serla seva una existència rutinària , lliure d'esdeveniments especials , que va transcórrer sempre a la seva ciutat natal , sense viatjar mai a altres llocs o països .
Des de molt jove, K es vaautoimposar un programa diari d'activitats que complia amb tal precisió i mètode que els habitants de Königsberg podien posar els seus rellotges en hora amb només fixar-se en les entrades i sortides delfilosof.


Idees principals:

Dos grans pensaments:
Frase 1: Crec que aquesta frase intenta expresar que la gent pot ser un esperit lliure i rebel davant la vida pro que quant sentim que som cridatsper els notres deures o obligacions deixem tot el que tenim en mans per tal de cumplir-los i axi poder seguir sent esperits lliures sense obligacions, es a dir el objectiu de la felicitat.
Frase...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Kant
  • Kant...
  • Kant
  • Kant
  • kant
  • kant
  • Kant
  • Kant

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS