Kanzi

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 26 de septiembre de 2012
GLOSSARI DE TEMES

Cognició: capacitat de l’ésser humà per comprendre per mitjà de la raó la naturalesa, les qualitats i les relacions de les coses.
Estimulació: acció d’excitar (algú) al’acció o a l’execució d’una cosa.
Etologia: Branca de la biologia que estudia el comportament dels animals, sota les condicions de l’hàbitat natural, i els mecanismes que en determinen elcomportament.
Assercions: Qualitat d’ assertivitat: Capacitat personal d'expressar els sentiments, les emocions o els pensaments propis de manera positiva, lliure i amb seguretat, sense negar els dretsdels altres i sense que els altres vegin en aquestes expressions conductes agressives.
ànima racional: Pensament on la raó està per sobre dels sentiments.
Còrtex: Capa exterior del cervell.aprenentatge incentivat: Forma d’adquisició del coneixement o de les habilitats que han estat inculcades a partir de motivacions per part del formador.
intel·ligència causal o lògica: És aquella queens serveix per resoldre problemes mentalment.
Lexigrames: terme provinent del grec “Lexicos”, que significa “perteneixent a les lletres” y “gramma”, que representa “escriptura o paraules”.Lexigrama significa literalment “Lletres(o símbols) que creen paraules”.

Escèptic: El corrent escèptic o escepticisme fou un corrent filosòfic iniciat per Pirró d’Elis. La primera formad'escepticisme tradicionalment admesa fou el pirronisme. Els primers escèptics, apart de escèptics o pirrònics, també rebien el nom menys habitual de zètics; aquest darrer terme significa "buscadors quebusquen sense trobar res".

Dicotomia : Divisió en dos partes de una cosa. Mètode de classificació en que les divisiona i subdivisions només tenen dos parts.

Instil·lar: Engendrar una idea o unsentiment de manera subtil.

Intel·ligència social: Tipus d’intel·ligència en que els éssers humans són posseïdors d’unes habilitats cognitives social característiques per actuar en grups...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS