Karl Nessler

Páginas: 3 (635 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2013
Karl Ludwig Nessler. Inventor de la permanent
Karl Nessler era fill d’un sabater. Va començar amb l’idea de la permanent a la joventut. Va treballar d’aprendiu i va treballar a Basilea i Milà, endiferent treballs, finalment es va traslladar a Ginebra i no va tornar a treballar com a barber i perruquer i va acabar el seu aprenentatge.
El vuit d'octubre de 1906, va mostrar al món una tecnologiaque canviaria literalment la forma del cabell durant el segle següent. Després d'anys d'experimentació, incloent dos intents que gairebé incineren completament el cabell de la seva esposa Katharina,Nessler va perfeccionar finalment un tractament químic amb el qual aconseguia rínxols permanents en cabells llisos.

Nascut en 1872 a la petita ciutat de Todtnau (Selva Negra), Nessler va començarels seus estudis, que va continuar per a tota la vida, sobre el cabell humà com a aprenent en una barberia una vegada que va finalitzar els seus estudis escolars. Mentre treballava i estudiava enostentosos salons de Ginebra i París, va començar a experimentar l'ocupació de fortes álcalis i l'escalfament del pèl. Al principi el procés era perillós i poc fiable, però Nessler i els valents subjectesamb els quals experimentava, van perseverar fins que el procés va ser comercialment viable.

La patent que finalment va rebre Nessler en 1909 va descriure un procés mitjançant el qual el cabells'embolicava fermament al voltant d'un corró de metall, tractat amb hidròxid de sodi i després escalfat durant 10 minuts amb unes pinces cilíndriques que prèviament s'havien col•locat sobre una flama degas.
Encara que els clients seguien arriscant-se a cremades i a la pèrdua dels seus rínxols, Nessler va trobar un procés el bastant fiable com perquè la vanitat es enfretara als perills. En 1911, jahi havia un nombre suficient de dones desitjant pagar el car procés de l'inventor (que para llavors havia canviat el seu nom pel més afrancesat de Charles Nestle) com per permetre-li obrir un saló a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reders y nessler
  • karla
  • karlos
  • Karlos
  • Karla
  • Karlos
  • Karla
  • Karla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS