kdhtiaht

Páginas: 3 (543 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2013
1) A què es referia Rustullet quan parlava de la construcció de l'arquitectura del sistema? 

En la presentació del pla estratègic de serveis social de Cataluya 2010-2013 Rustullet ens va parlarde la construcció arquitectònica del sistema, entès com un sistema holístic.

S’entén com un sistema arquitectònic ja que cada peça fa que les altres funcionin bé. amb això em refereixo a que siuna de les peces dels serveis falla fa que les altres igualment falli i no funcionin correctament.

Els serveis socials estan construïts de tal manera que els formen diverses parts (cartera delsserveis socials, hèrcules, pla estratègic, càtedra dels serveis socials, observatori dels serveis socials, etc.), totes aquestes peces formen un tot, és a dir, que cada peça per separat és important peròen el conjunt és imprescindible per seguir funcionant.

Per tant, Rustullet en la seva concepció dels serveis socials com un sistema arquitectònic es referia a que cada part és igual d’ importatque les altres en el conjunt del funcionament dels serveis socials.
 
2) Quins elements de la seva intervenció t'ha sorprès més? 

El fet de presentar-nos el pla estratègic de serveis socials comun sector econòmic rellevant el qual, alhora, va dir que donava feina a gran part de la població en un moment en el qual la crisi econòmica fa que molta gent, amb qualificació i experiència suficient,es trobi sense feina fa dubtar de la qualitat dels serveis. Alhora, podem observar com el serveis socials tenen gras mancances i la veritat és que no són “ben vistos” per gra part de la població.Aquest fet és real des del put que per tal d’accedir a les prestacions d’aquests serveis són molts els requisits i els moviments que han de fer les persones, les quals moltes vegades ja desisteixen acausa dels molts entrebancs que es posen pel mix.

Alhora m’agradaria fer referència el fet de que a la xerrada es va parlar de com els serveis han passat d’un sistema assistencial a un sistema...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS