kiko

Páginas: 2 (325 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2014
 La corda de l'habitació

Ningú sabia per a què serviria aquella corda que es trobava a la planta superior de la vella casa de fusta, però el seu aspecte de forcasens dubte posava els pèls de punta, però per descomptat no seria raó perquè Marc i Adriana deixessin de aprofitar aquesta oferta tan fantàstica que els permetria viure al lloc quesempre havien imaginat en els seus somnis.

Finalment van decidir mudar-se, i una de les primeres coses que van fer va ser despenjar la corda de l'habitació per desfer-se ioblidar-se d'aquestes males sensacions, ja que l'objectiu era netejar totes les nits que havia estat tancada i abandonada durant molts anys.

De fet no va ser fàcil trobar l'entrada al lloc,ja que estava oculta després d'un vell moble amb llibres de feia ja molts anys, fins al punt que ni tan sols els de la immobiliària coneixien aquesta part de la construcció.

Elsprimers dies van ser bastant bé, i en tot just un parell van aconseguir deixar el traster en perfectes condicions, pel que van decidir continuar amb la resta de la casa, tancant de noui amb la promesa de canviar l'entrada per una porta normal i corrent, ja que seguia donant una mala sensació.

Un parell de setmanes després es van disposar a realitzar lesreformes de l'entrada a la planta superior, pel que van cridar a un paleta que va arribar amb tot preparat per a realitzar els arranjaments que fossin necessaris.

Estaven els tres davantdel moble que van moure amb cura que no es trenqués causa de l'estat en què es trobava, i quan van accedir a l'habitació, van comprovar que tot estava tal com el van trobar la primeravegada que van entrar, amb la corda penjant de nou del sostre.

Tots dos van sortir corrent per fugir del lloc, però l'home que va anar a treballar no va tenir tanta sort.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Kike
  • Kike
  • Kike
  • Kike
  • kike
  • kiko
  • Kike
  • kIKO