kjfjvb

Páginas: 3 (581 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2013

-Que es la globalització?
La globalització es un fenomen que consisteix en el fet de que tots els països del món tenen cada vegada mes interdependència . Amb vincles que poden ser econòmics,socials , politics , culturals...
La globalització es va iniciar a l’any 1990 . Les seves característiques són :
·Cobertura mundial , es a dir qualsevol cosa que passi al mon del planeta , ho sabemtots .
·Es immediat , bàsicament a l’economia ja que tot esta connectat.
La globalització fa un canvi de la manera de pensar de tota la societat , ja que son productes que arriben a tots els païsosdel món.
-Perquè ha estat possible la globalització?Quins dos tipus hi ha?
La globalització ha estat possible gràcies als avanços i progressos de la ciència , de les tecnologies , i casi tota ella , acausa d’Internet .
Les seves dos tipus son , la globalització global i la social.
-Característiques de la globalització econòmica
Concentració de capital : Les grans empreses formenmultinacionals i gràcies a això guanyen mes diners dels que en tenen.
Lliure competència : Els països rics defensen que no hi hagi barreres per al comerç , per exemple U.S.A te molta agricultura i li sobre , aixòs’anomena excedent . Com que no el venen , el ven mes barat a Mèxic . Els mexicans ho compren mes barat abans de comprar el de el seu país , i això perjudica molt a l’economia i enriqueix a la del’altre país
Moviment de capital : Els diner es poden invertir molt mes ràpidament per tot el mon i això ha provocat la crisi ( Imagina una empresa que fabrica calçat esportiu , i s’instal·la a Nigèria ,com que necessita ma d’obra barata , molt camperols abandonaran el camp per anar a la fabrica , llavors l’estat de Nigèria decideix el sou dels treballadors i l’empresa es nega i d’envà.
Lesempreses multinacionals del planeta , estan a on es el millor clima , es a dir a Europa , Asia , Amèrica.
La nina Barbie es monte a la Xina , els materials venen des de Taiwan , Japó , Estats Units ,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS