kjkljjllñjopñljñl

Páginas: 2 (402 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2013
VAGA GENERAL 23 D’ OCTUBRE
Després de tot un any marcat per les mobilitzacions per frenar la reforma franquista de l’educació (LOMCE) i les retallades de PP i de CiU –mesures que representen elpitjor atac a l’escola pública des de la caiguda de la dictadura franquista-, és necessari que aquest nou curs redoblem les nostres forces per aconseguir la dimissió del ministre d’Educació i aturar totesles retallades, vinguin d’on vinguin, i les contrareformes educatives que segueixen sobre la taula.
Hem de dir que, aquesta nova convocatòria del Sindicat d’Estudiants, consisteix en fer una vagade tres dies: dimarts 22 on s’organitzaran piquets informatius, dimecres 23 amb una manifestació estudiantil pel matí i el dijous 24 on es farà una manifestació per la tarda multitudinària ambprofessors i pares. Però, vistes les respostes rebudes en el curs passat per la direcció d’aquest centre i que les que convoquem la vaga som estudiants de segon de batxillerat, hem decidit participar, només,el dimarts 23 d’octubre ja que la manifestació és a les 12.00 a la Plaça Universitat de Barcelona.
Com hem dit avans, la vaga està convocada pel Sindicat d’ Estudiants i és Estatal, per tant, nodemanem permís a direcció –com hem fet altres cops- sinó l’autorització per poder anar informant classe per classe i demanar la justificació dels pares als alumnes que es comprometin a seguir la vaga ino els hi conti la falta d’assistència.
Els motius de la convocatòria son els següents:
El projecte educatiu del PP i les retallades de CiU estan en sintonia amb el futur que ens proposen ells. Sihem de ser mà d’obra barata, amb treballs precaris i salaris de misèria... per què mantenir una bona educació pública? Per al PP i al CiU, l’increment de taxes o la supressió de beques, només tél’objectiu d’ impedir que els joves de les famílies treballadores puguem accedir a un ensenyament públic gratuït i de qualitat. L’aprovació de la LOMCE, totes les retallades i els acomiadaments de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS