klañfjslkdjfasñl

Páginas: 2 (463 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2013
El grup va ser fundat l'any 1979 pels aleshores estudiants Greg Graffin (vocalista, que tenia 14 anys en aquell moment), Jay Bentley (baix), Jay Ziskrout (bateria) i Brett Gurewitz (guitarraelèctrica). L'any 1981 varen treure al mercat unes quantes còpies del seu disc homònim, i el 1982, el seu primer LP anomenat How could hell be any worse?. Després de la crisi que va seguir el llançament delseu tercer àlbum Into the unknown, influenciat pel rock psicodèlic, el grup es va veure obligat a separar-se.
L'any 1987, però, es varen reunir per treure el seu següent àlbum, Suffer, que seria elprimer d'una trilogia (l'esmentat Suffer, No Control (1989) i Against the Grain (1991)). A partir d'aquell any, el grup ha estat editant àlbums regularment, amb un ritme de producció d'habitualment dosanys entre gravació i gravació.
Els àlbums publicats al començament dels anys 90 són Generator (diuen que el seu àlbum més fosc), Recipe for Hate (molt eclèctic, inclou la seva cançó més coneguda:American Jesus, un comentari satíric en la posició de la nació americana en els afers internacionals) i Stranger than fiction, que segueix l'estela eclèctica marcada per l'anterior però potser amb un tomés gèlid.
Després d'una picabaralla amb la seva pròpia discogràfica Epitaph deguda a que un dels grups que havien promocionat, The Offspring s'havia desmarcat de l'òrbita punk per anar a terrenysmusicals més estandaritzats i els conseqüents debats entre els membres del grup (sobretot entre Bentley i Gurewitz, que no tenien una bona relació entre ells), Bad Religion va signar un contracte amb ladiscogràfica Atlantic, on varen editar tres àlbums: The Gray Race, No Substance i The New America. En aquests àlbums es discuteix principalment la banalitat i l'alienació de la vida moderna en clauforça pessimista.
El retorn a Epitaph es va produir el 2001, i el 2002 un nou àlbum que marcava un retorn als seus orígens estilístics (cançons extremament ràpides, més sorolloses, més semblants al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS