la biotecnologia

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2014
Màquina de cosir
En el segle XIX, quan un humil mecànic de Massachusetts, Elias Howe, amb 21 anys va dissenyar la primera màquina de cosir operativa en el pobre porxe on vivíaCom no teniadiners, se'n va anar a viure amb un antic condeixeble seu, un cert Fisher, que li va prestar els 500 dòlars que necessitava per a construir la màquina. I en 1845 la va acabar. Howe va afirmarque podia cosir 5 tires de tela abans de que els més experts sastres de Boston cosiren una. Evidentment, Howe va guanyar.
Millores de la maquina de cosir
El que la va millorar i qui laconvertiria en un dels artefactes més pSinger era un pobre però honrat mecànic d'un taller de Boston, la mateixa ciutat on Howe havia inventat la seua màquina. Justo damunt del senzill apartament onvivia residia un home cridat Phelps, que es dedicava construir màquines de cosir. Singer es va interessar en elles perquè va veure que allí hi havia molts diners i va començar a treballar enuna manera de millorar les que ja hi havia en el mercat. Es va associar amb dos amics, que li van prestar 40 dòlars perquè poguera portar el seu treball a bon port. Quan per fi va acabar laseua màquina, va arribar l'hora d'ensayo... i no va funcionar! Els seus amics li van deixar i ell es va quedar donant-li voltes a què és el que podia haver fallat. No se li va ocórrer què podiahaver passat i amoïnat i avergonyit, va tornar a sa casa. Quan anava pel carrer, de sobte, se li va ocórrer. Va tornar corrent al taller, va ajustar tremolosament el caragol de tensió, i lamàquina va funcionar.opulars va ser Isaac Merrit Singer.

Ventages del la maquina de cusir
La costura a maquina és ràpida i presta una diversitat de puntades molt àmplia, tant per a laconfecció com per a la terminació de les prendas.También costures reforçades per a distints tipus de teles. L'avanç de la tecnologia és molt gran tant en maquines d'ús domèstic com a industrial
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Biotecnologia
  • Biotecnologia
  • Biotecnologia
  • Biotecnologia
  • Biotecnologia
  • Biotecnologia
  • Biotecnologia
  • Biotecnologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS