la bona sort

Páginas: 4 (764 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2014
1. Fitxa tècnica del llibre
Autor : Alex Rovira
Títol : LA BONA SORT
Traductor/a :
Col·lecció : Empresa Activa
Editorial : Empresa Activa
Lloc d’edició :
Any d’edició : 2004
Pàgines :125
1.-Argument
El començament de la historia tracta de la trobada de dos íntims amics. Victor, que és el que li ha anat tot molt bé a la vida, i David és el que no li ha anat també.Aquets dos s’expliquen la seva vida, recorden moments... Però en Victor com observa que no li ha anat molt bé al seu amic, li explica una historia, amb la qual a ellli va funcionar per crear i tenir bona sort. Aquesta tracta de dos cavallers que han de trobar el trebol màgic de quatre fulles per tal de trobar la sort il·limitada. Però per trobar-lo els dos s’hand’esforçar, i crear coses que no existexin, creure en el que estan fent... Desprès d’escoltar la historia en David va creure que ell ara tenia bona sort, perquè no li va arribar aquesta historia percasualitat, sinó perquè s’havia esforçat temps enrere intentant trobar al seu amic Victor, i l’aconseguit.
2.-Tema
La bona sort verdadera s’ha de cercar per trobar-la. I aquesta recerca requereix unesforç, passió...
3.-Què creus que pot afavorir que tinguis Bona Sort?.
En primer lloc, cal destacar com explica a la historia, que no és el mateix la sort que la bona sort, ja que la sort és perexemple que et toqui la loteria i durant un cert temps anar-te bé les coses per aquests diners, però aquesta no es mantindrà tota la vida. Tampoc la creu la persona sinó que “arriba sola”. En canvi labona sort és la que la persona mateixa crea, aquesta només depèn d’ella, i serà possible sempre que s’ho proposi.
En segon lloc, la bona sort pot afavorir a les persones a que tinguin una bona vida,la que buscaven i al final l’han trobada.
Però per a que aquesta afavoreixi a una persona, aquesta ha de fer un bon esforç per trobar-la, ja que la bona sort s no vindrà cap a ella sola. És a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La bona sort
  • SORTER
  • Sense sortida
  • Bon o bon
  • Sort stories
  • radix sort
  • Bon bon
  • Bonos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS