La Buena Suerte

Páginas: 4 (849 palabras) Publicado: 2 de junio de 2014
LA BUENA SUERTE
Claves de la prosperidad
Álex Rovira Celma y Fernando Trías de Bes | Ed. Empresa Activa

Aquest llibre mostra la història de dos amics d'infància que les coses al llarg de lavida. Un va tenir sort i l'altre " La Bona Sort". Aquesta, s'explica amb una faula, tal com fa el protagonista al seu company i tracta sobre la confiança personal, la capacitat de re inventar-se,l'esforç i l'actitud que cada persona té davant de situació.

El primer aspecte que ressaltaria és l'esforç:
Quan Merlí convoca a tots els cavallers per explica'ls-hi el repte que tenia preparat per aells, la gran majoria no l'accepta perquè creu que és impossible o molt difícil. Després, al bosc encantat, davant la negativa del gnom i la dificultat del repte no es rendeix, sinó que s'esforça mésper poder obtenir la seva recompensa. I quan ja ha fet tot el necessari perquè hi creixin els trèvols, busca la perfecció traient les pedres de la parcel·la que havia condicionat pel creixement delsesperats trèvols perquè puguin créixer els trèvols de 4 fulles, esforçant-se cada dia i sense deixar les coses a fer pel proper dia. Tampoc fa cas a la bruixa, quan la solució que li ofereix, quan ésuna solució fàcil i ràpida, però amb molt poc esforç , delegant la responsabilitat. Al contrari de Nott, que opta per l'opció fàcil, i que com es veu mai és la més adequada i la que obté millorsresultats.
També en Víctor explica al seu amic que va necessitar treballar moltes hores per tal de tenir els diners i poder crear el seu negoci, i un cop creat, va estar allà per crear i fer créixer elseu negoci deixant-hi moltes hores. Va afrontar els problemes d'arrel i va canviar les coses quan va caler. En canvi, David, el seu amic, va mantenir les coses com estaven i enlloc d'invertir per crearun producte millor o enfocat a un altre tipus de compradors va reduir costos.
L'esforç, sobretot de l'empresari, és una de les claus perquè un negoci pugui funcionar i créixer.


Un altre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la buena suerte
  • la buena suerte
  • La buena suerte
  • La buena suerte
  • La buena suerte
  • Buena suerte
  • buena suerte
  • la buena suerte

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS