La Caixa Fosca

Páginas: 3 (620 palabras) Publicado: 7 de noviembre de 2012
-----------------------


LA CAIXA FOSCA






Les meves fotografies:


Temàtica


La temàtica de les meves fotografies és el moviment humà.
En totes he intentatcaptar-lo amb diferents temps d’exposició, des de 4 minuts fins a 15 depenent de la llum del moment. La dificultat ha augmentat en les variacions en els temps d’exposició ja que d’això depenia que elsubjecte quedés fixat o no. Per tant ha fet que en algunes fotografies el moviment fos massa ràpid com per captar-lo i ni tansols hi apareix, en d’altres s’insinua, mentre que en algunes ha quedat fixatclarament. He escollit aquest tema ja que al captar la primera imatge és el que em va semblar més interessant, ja que una de les característiques és que la cambra fosca necessita molt de tempsd’exposició, mentre que l’avenç de la tecnologia ha fet que actualment no necessitem més d’un segon per fer una fotografia. A part, això em va permetre anar jugant amb el temps en que el subjecte s’aturavadavant de la caixa per així descobrir quanta estona requeria fixar, insinuar o no deixar rastre del moviment del subjecte.





Processos emprats per obtenir les imatges




Materialpaper fotogràfic, 4 safates, 3 pinces, líquids químics: revelador, aturador, fixador i aigua(laboratori amb llum vermella).



- Dins del laboratori fotogràfic il.luminat per llum vermella,es talla el paper fotogràfic a la mida desitjada segons les mesures de la caixa.
- Es col.loca el paper fotogràfic al costat oposat del forat que fa d’objectiu, enganxat amb un tros de cintaadhesiva dablegada.
- Es tanca la caixa i es precinten totes les possibles entrades de llum i orificis que queden amb cinta aillant negre i es tapa el forat-objectiu.
- Es realitza uncàlcul(aproximat) del temps que s’haurà d’estar captant la fotografia, depenent de la llum que hi hagi en el lloc on es vol fer i la distància que hi ha des del forat-objectiu al paper fotosensible.
-...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • caixa
  • Caixa Galicia
  • caixa galicia
  • Informe La Caixa
  • La Caixa, Entorno
  • Caso la Caixa
  • La Caixa
  • Cro Nica Del Edat Fosca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS