la carne (en catalán)

Páginas: 4 (766 palabras) Publicado: 3 de mayo de 2015








LA CARN










Escoles Betlem





Treball Socials
2n. Trimestre
Professora Margarida Lavilla




Joel Pérez
Marçal Ribas
Dani Garcia
3ESO
2013-2014
1. El que podem veure és que alspaïsos del nord es consumeix molta carn en comparació amb els països del sud. Els llocs on es consumeixen més carn són alguns països de l’Àsia com l’Índia i la Xina i a Europa ja que tenen una dieta moltmés carnívora.

2. En el McDonald’s una hamburguesa normal té uns 50 grams de carn. A la classe em decidit que serem 20 persones si per produir un quilo de carn de vedella caldran 15000 litres.Per saber els litres que caldran primer hem de multiplicar els grams de una hamburguesa per la quantitat de hamburgueses que la classe menjarà, és a dir, 20 hamburgueses de carn de vedella i enssurt que consumirem 1000 grams de carn de vedella, és a dir, 1 quilo de vedella.Com be surt en el anunciat la carn que consumirem necessitarà 15.000 litres d’aigua.
Com que consumirem 1 quilo de carnde pollastre necessitarem 4.325 litres d’aigua i per a les patates fregides necessitarem 387 litres d’aigua.








3.
Per fer un quilo de carn que és just el que consumirem caldran 1470 kcal enmaquinària, transport ,etc.
Una hamburguesa té 255 kcal i si ho multipliquem per les 20 persones que serem ens dona que les calories que haurem consumit seran 5.100 kcal. Com podeu veure la quantitatde kcal que s’utilitza és petita comparada amb las kcal de las hamburgueses que ens menjarem.

Un litre de gasoil produeix una energia de 7.320 kcal i com que la energia que es necessita per produirel nostre berenar és de 5.100 kcal equivaldrà a uns 0,7 litres aprox.
Un cotxe normal consumeix uns 5 litres per cada 100km. Com que nosaltres consumirem una energia equivalent a 0,7 litres de gasoilpodríem arribar a fer uns 14km amb un cotxe normal.
Observem que en el 2007 i el 2009 es consumeixen més kg de carn de vacum importades que les exportades. Això no ens encaixa ja que durant la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • català
  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català
  • Catalan
  • català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS