La Casa Sota La Sorra

Páginas: 7 (1572 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2012
Examen d'ingrés
Tot va començar en Barcelona, havia contestat a un anunci del periòdic que demanava un xicot entre 25 i 30 anys, que nadara i parlara bé anglés i alemany. En un principi no li havien contestat però, després d'uns dies començaren a passar coses extranyes. Més tard sabria que eren unes proves que li estaven fent per comprovar si havia mentit, les passà i rebé instruccions deficar-se a un hotel de poca anomenada i de dir-li a son germà que se'n anava de Barcelona. Al cap d'uns dies apareixeren dos homes amb noves instruccions, debia anar a Arenys de Mar. Allí el pujaren a una barca i el manaren que arreplegara uns paquets situats una mica lluny de la costa, però quan es llançà a per ells el van deixar i se'n van anar, era l'ultima prova que devia passar. Després d'aixòl'enviaren a Egipte on devia viatjar fins al Caire passant per Alexandria, a més a més tenia un nou nom, ja no es deia Pere Vidal, era Peter Whitel.



Primera part
EL Caire i el Nil

Capítol 1
Bona vida i piràmides
Arriba al Caire i passà uns dies que vivia com un rei, aprofità per llegir uns llibres que l'organització li havia donat i conèixer la ciutat. Després d'un temps rebé una cartaamb un bitllet de tren cap Assuan i un passatge per a un vaixell que el portaria a Wadi-Halfa, pel camí cap a Abu-Simel, ja en el Sudan, rebria un paquet que calia conservar.

Capítol 2
Fer-se enrera ja és impossible
Juntament amb l'última carta venia un retall de periòdic on parlaven d'ell i de la seua complicitat en una operació de contraban, era clar, tot el que va passar a Arenys de Marera un parany i ja no podia fer-se enrere. Pujà al Mirriekh, que era el vaixell que debia dur-lo a Abu-Simel. Als quasi dos dies de viatge arribaren a la ciutat i un home se li apropà i li donà el paquet.

Capítol 3
Henry Balua entra en escena
Quan retomaren la travessia un home negre li parlà en català, resultà ser que l'home havia estudiat en Barcelona i parlava anglés i un poc de Català. Enels dies que passaren fins arribar a Wadi-Halfa es coneixeren més a fons, es feren amics. En arribar al seu destí s'allotjaren en el mateix hotel, Henry es lamentà de que no es quedara uns dies més per poder anar junts a Khartum on també estarien en el mateix hotel. Un dia, després de dinar, Henry se'n portà Peter amb un jeep cap a les vores del Nil, pel camí veren un grup de arqueòlegs francesos,un d'ells se l'havien emportat al hospital.






Capítol 4
L'amic i les hienes
Com que es feia tard decidiren acabar el seu viatge i començar la tornada. Pel camí se'ls parà el cotxe i mentre el negre l'arreglava, Pere anà a estirar les cames, després de caminar una mica es va trobar amb unes hienes, per sort el seu amic Henry el va ajudar i junts tornaren al campament francés, allíPeter probà per primera vegada la maritza una veguda alcohòlica que s'aconsegueix dels dàtils. En tornar a l'hotel estaven els dos molt contents, havien salvat la vida.

Capítol 5
Henry dóna un consell
A l'hora del cafè la conversa es tornà seriosa, Henry li va preguntar a Peter què feia a l'Àfrica, Pere s'escorregué com pogué. Henry li digué que la millor forma de tornar-li el favor, perajudar-lo amb les hienes, és, que no fera mai res que fora en contra del seu país. Per la nit Pere es va fer les mateixes preguntes que Henry li va fer, no sabia on anava, que deuria fer, moltes incògnites.



Segona part
La casa sota la sorra

Capítol 1
EL senyor Ti i la seva ciutat
Al dia següent era a Khartum i no més arribar un home el va conduir cap a una avioneta, noves ordres. El taparenels ulls i li llevaren el rellotge. Després d'un temps arribaren a un lloc davall terra. Es trobava en la ciutat del senyor Ti, era una ciutat subterrànea construïda pels egipcis, El Senyor Ti, era alemany i la va descobrir en mig de la segona guerra mundial i no li donarem més diners per a financiar una excavació que no tenia importància. En acabar la guerra Ti i uns companys que no podien...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La casa sota la sorra
  • La casa sota la sorra
  • la casa sota sorra
  • La Casa Sota La Sorra
  • Laccasa sota la sorra
  • LA CASA DE LOS SUEÑOS. LA SOTA DE LIBROS
  • sorros
  • José Luisa Casado Soto _Apunte biográfico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS