la caça

Páginas: 34 (8265 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2015

LA CAÇA














INDEX


1.-Introducció

2.-La caça

2.1.-Tipus de caça.
2.2.-Instruments caça.
2.3.-Altres instruments de caça.
2.4.-Tipus d'armes.
2.5.-Tipus de cartutxos.
2.6.-Marques armes.
2.7.-Funcionament i parts de les armes.
2.8.-Trampes
2.9.-Trampes antigues.
2.10.- Trampes modernes.
2.11.- Camuflatge adequat.
2.12.-Tipus de camuflatge.
2.13.- Camuflatge animal.

3.-Terrenys.

3.1.-Tipus de terrenys.
3.2.-Diferents animals en diferents terrenys.
3.3.-Terrenys amb casa furtiva
3.4.-Terrenys del mon.
3.5.-Terrenys amb accebilitat per a la caçera.



4.-Animals.

4.1.-Tipus d’animals en cada tipus de caça.
4.2.-Animals migratoris.
4.3.-Animals autoctons.
4.4.-Plagues.
4.5.-Rasesde gosos.


5.-Permís

5.1.-Llicencies, practiques, data d'exàmens, preu llicencia, temps que et costa, lleis.

6.-Conclusió

7.-Bibliografia









1.-INTRODUCCIÓ

El tema escollit per al treball és la caça. A banda de que la practique i tinc experiència en el tema, em puc informar més amb els meus companys de caça, perquè hem pareix interessant parlar d'ella jaque es una activitat que porta a Espanya molts anys i que esta desapareixent cada vegada més encara que la gent no li agrada perquè es maten animals innocents, la caça no es sols matar animals, es un deport, caminar per el monte amb els amics i els gossos, fer el dinar amb els amics, xarrar i en riure’s, gaudin de la naturalesa, etc. El concepte caça es la acció de buscar un animal fins trobar-lo,matar-lo es una cosa a part. La caça no es un delit, i els caçadors tenen mala fama perquè la gen se u pensa, i això es una cosa que no es correcta. La caça no sols es fa per diversió sinó també perquè els animals que es casen son animals que es reprodueixen molt ràpid i poden crear plagues, els animals en perill o que no es reprodueixen tan ràpid no es casen, ja que això s'anomena caça furtiva.Espere que aquest treball faja entendre el vertader concepte de la caça.


2.-LA CAÇA


La caça es la activitat que consisteix en la busqueda i mort d'un animal, amb l'ajuda de les armes, dels animals que utilitzes i amb altres factors que se analitzaran en el treball. Algunes persones la consideren com a una activitat deportiva i altres no, i la gent que no la practica la considera com a unaactivitat cruel i inecesaria perque pensen que es fa per simple diversio i es fa per el be de la biodiversitat i la naturalesa ja que els animals caçats son aquells que es reprodueixen molt rapid o que porten enfermetats contagioses.
La caça sols s'obri uns quans mesos d'ivern i segons en quins llocs dura mes o meny, es preferible matar mascles ja que les femmelles son necesaries i en la epoca derepriduccio esta prohibit caçar.
La caça es diviedeix en tres parts: caça menor, que abarca totes les aus i conills; la caça major, en la que es casen tots els mamifers menys els conills; i la caça amb reclam, que consisteix en caçar el animal a base de emitir els sorois que produeix aquest.


2.1.-TIPUS DE CAÇA

En aquest apartat es parla sobre els diferents tipus de caça que hi ha i enel que es desenvolupa cadascun dels punts següents:

CAÇA MENOR:

-La caça menor consisteix en la caça d'un animal inferior a la guineu comú, com les aus, els conills i les llebres. La caça menor es la que mes activitat sol tindre ja que es te que buscar el animal (es perseguix) i caçar-lo i es la mes popular ja que avarca molta varietat.
La caça menor és l'esport més popular que espractica a l'aire lliure. Constitueix no solament un popular esport, sinó també un magnífic negoci, ja que els caçadors de tot el món inverteixen en escopetes, rifles, munició, gossos, equip i desplaçaments. Per als caçadors la peça de caça adquirida els costa mes diners que si l'adquiriren al mercat.


La caça menor sol efectuar-se a peu i amb l'ajuda de gossos. Es coneix per la grandària de les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca
  • Caca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS