La clase

Páginas: 3 (569 palabras) Publicado: 21 de octubre de 2014
“LA CLASSE” DE LAURENT CANTET
La pel·lícula “La classe” planteja una difícil qüestió de convivència i relació tant per els professors com per els alumnes dins de l’escola.
L’escena que més m’haimpactat per la manera que tenen d’afrontar el nou curs, tan els professors nous com els que ja porten temps a l’escola, i el comentari d’un professor a un altre, per tant la que he triat és quanestan tots els professors reunits a una sala i primer és presenten els professors antics un per un, dient el seu nom i quina àrea duran a terme cadascun d’ells, per tal de que la resta sàpiguen amb quitreballaran i donen la benvinguda als nou professors. Molts d’ells, mentre fan la presentació, fan comentaris referents al alumnes i la seva manera de ser i de com es van comportar en els darrerscursos, com per exemple quan un diu que “són difícils però adorables”, fins i tot els hi diuen els professors nous “molts ànims”.
Un cop feta la presentació, el director els hi reparteix a cadascund’ells una carpeta amb els horaris, el nom dels alumnes i les classes que duran a terme al llarg del curs escolar, i entre ells fan comentaris respecte al contingut de la carpeta.
Un dels professorsantics, concretament el de física que porta 4 anys a l’escola s’acosta a un dels professors nou, i li comenta, juntament amb la llista dels alumnes que tindrà a classe, el comportament de cadascund’ells.
Personalment penso que el fet de reunir-se i presentar-se al principi de la pel·lícula davant dels professors que són nous està bé ja que els dóna la oportunitat de conèixer entre ells, saber ambqui treballaran, com es diuen i així es poden sentir-se més acollits i en un entorn més favorable per treballar.
La crítica que faig d’aquesta escena és quan un dels professors en concret el defísica, que porta relativament poc treballat en aquesta escola explica a un altre de nou, mitjançant la llista dels alumnes que aquest tindrà a classe, com seran, tan la seva disciplina com els seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Clases
  • Clase
  • Clase
  • CLASES
  • Clase
  • clases
  • clases
  • clases

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS