la conquista del tiempo

Páginas: 4 (767 palabras) Publicado: 11 de enero de 2015
Personalment, crec que el model d’heroi a les pel·lícules ha evolucionat en alguns aspectes i en altres no.

Quant a la seva evolució, em baso fonalmentalment en l’home com a heroi i la concepcióde la dona dèbil que no pot ser considerada una heroina. Als inicis l’heroi sempre havia de ser un home que dugués a terme la salvació d’una dona ja que aquesta, normalment, es trobava amenaçada per unenemic, tal com ens exemplifica al text amb els films “El ladrón de Bagdad” o “Robin Hood”. Al llarg del temps, en algunes pel·lícules, han aparegut alguns personatges femenins amb un objectiuheroic, cosa que trenca la monotonia de l’heroi masculí que normalment se’ns presenta.

D’altra banda considero que aquest concepte no ha evolucionat gaire en alguns aspectes ja que les històriesheroiques solen seguir un mateix esquema, és a dir, no han evolucionat gaire. L’esquema consisteix en la presentació d’un heroi, el plantejament d’un incentiu que obliga al personatge a fer d’heroi, que solser l’aparició d’un antagonista que amenaça a una dona i, per tant, el protagonista es veu obligat a superar els obstacles que es troba per salvar la dona que, normalment, acaba sent la sevaenamorada.

La masculinitat que ens defineix aquest text, crec que refelxa bastant el concepte de l’home digne d’aquella època. Quant a la societat, no era tant dràstic que els conceptes movilitat iinmovilitat signifiquessin masculinitat i cobardia respectivament però, tot i així, crec que és una manera de reflexar que els homes d’aquella època havien de ser “herois” per poder ser dignes d’una dama ipoder-li donar una bona vida.

A més a més, aquest concepte d’heroi masculí que salva una dama ens porta al gènere del Hollywood clàssic del boy meets girl que consisteix en que un home i una dona esconeixen, alguns factors s’oposen a la seva relació amorosa, es reconcilien i que, finalment, tot acaba bé. Com he dit anteriorment, això fa que la majoria de les històries heroiques acabin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Linea del tiempo conquista
  • Estructura organizativa española en tiempos de conquist
  • El tiempo de la conquista
  • Es Tiempo De Conquistar
  • Linea Del Tiempo La Conquista-El Porfiriato
  • Catolicismo En Tiempo De Conquista
  • Traduccion en tiempos de descubrimiento y conquista
  • Conquista linea del tiempo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS