La CPU

Páginas: 4 (951 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2013
Perquè Micro-Processadors i RAM?

Tant per la part dels Micro-Processadors com per la part de les memòries RAM podem dir que son dues de les parts de un ordinador que qualsevol pot tenir a casaen que la diferencia de capacitat, rendiment i facilitat per a les persones més a evolucionat en un espai de temps més petit, a aquestes característiques podem afegir-hi que son dos componentsinformàtics els quals treballen junts, cadascun depèn de l’altre.

Com i que són?

LA CPU

CPU o també anomenat unitat central de processament (en anglès central processing unit), és un component del'ordinador i d'altres dispositius programables, que interpreta les instruccions contingudes en els programes i processa les dades a partir de les ordres que nosaltres li demanem.
 Els CPUproporcionen les característiques fonamentals de l'ordinador digital i són un dels components necessaris trobats a les computadores de qualsevol temps, junt amb l'emmagatzemament primari i els dispositiusd'entrada/sortida. Es coneix com a microprocessador la CPU que és manufacturada amb circuits integrats.
i
QUINA ES LA FUNCIO DEL CPU?
Totes les dades procedents de qualsevol perifèric o unitatd'emmagatzematge del PC arriben a la memòria RAM. El microprocessador llavors es capaç de llegir la informació continguda en aquestes direccions de memòria en un ordre determinat habitualment pel sistemaoperatiu.
La CPU simplement processa les dades i les torna a guardar a la RAM i el destí gràcies a la seva connexió física amb el processador serà capaç de llegir de nou del bus de dades la posició dememòria desitjada.



HISTÒRIA
Les primeres CPU van ser dissenyades a mida com part d'un ordinador més gran, no obstant, aquest costós mètode de dissenyar les CPU a mida, per una aplicacióparticular, ha desaparegut i ha estat substituït pel desenvolupament de classes de CPU barates i estandarditzades adaptades per a diferents propòsits. Aquesta estandardització va començar a l'era...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cpu
  • el cpu
  • Que es el cpu
  • EL CPU
  • La cpu
  • El cpu
  • el cpu
  • El CPU

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS