La Crítica Como Llamado Al Cambio22

Páginas: 4 (824 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2015
La crítica como llamado al cambio
Quines idees ens està plantejant?
En l’actualitat estem vivint en un mon que el podríem anomenar mon líquid. Estem en una societat en moviment constant. Lesestructures institucionals aferrades al sistemes han canviat,amb el temps han sigut transitòries al canviar inesperadament. Com que no sabem que passarà en un futur, no podem posar precaucions nipreparar-nos i això ens fa sentir frustrats i impotents.
La societat s’està erosionant per dos parts simultàniament , ja que apliquem polítiques locals a problemes globals, per això no ho podem solucionar i lespersones no tenim recursos per solucionar-ho tampoc.
Gran Hermano es un reality show que es vist mundialment, i es un clar paradigma del que estem vivint a la realitat, ja que representen claramentla llei d’existència on el dèbil és sempre qui fracassa. S’han d’excloure als altres per poder seguir allà. També es veu com a la vida real, ajuntar forces i crear equips es útil un temps, ja que es uninstrument per evitar ser víctima.
Els mitjans de comunicació no son responsables dels mals que hi ha avui en dia. Es on el mon surt representat en episodis curts ,se’ls podria culpar d’alguna cosacom per exemple, que es parla molt dels famosos i no tan de coses importants com les autoritats. Cada mitjà te la seva part bona i dolenta, ells no son els culpables del que succeeix però son qui ensho comunica.
A l’actualitat hi ha una falta de compromís . El compromís requereix pensar a llarg termini. Està en crisi ja que en el passat, els empresaris demanaven lleialtat als treballadors per atota la vida, i era així i avui en dia una persona de mitjana te uns 11 treballs, ja que volem una vida plena de canvis i noves experiències.
Hi ha una crisi econòmica . La reacció comú de la crisi esinvertir diners per tornar a la normalitat i això és el que ens ha portat a la crisi. També diu que les persones pensem en no patir però no ens importa si l’altre pateix....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo la critica como llamado al cambio
  • Como Se Llama
  • Como Se Llame
  • nose como se llama
  • no se como se llama
  • Como Me Llamo
  • NO se como se llama
  • Nose como se llama

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS