La Dansa

Páginas: 3 (536 palabras) Publicado: 10 de junio de 2012
El claqué
L’origen està en la dansa americana. Aquesta dansa es limita als moviments dels peus que copegen amb la punta i el taló produint un so molt característic. Cap als anys 30 el claqué es vaincorporar als espectacles musicals.
Els balls populars o tradicionals
Els balls populars són part de la història de cada poble. Són les danses que ballava la gent del poble. Aquestes danses passavende generació en generació. Aquestes danses estan formades per passos, posicions i figures amb un ordre determinat. És ballen al ritme d’una música pròpia del folklore. Hi ha danses populars arreu delmón.
La gimnàstica rítmica esportiva
És una esport de competició amb acompanyament musical i amb aparells manuals.
Va ser modalitat olímpica per primer cop als jocs Olímpics de Seül 1988. Aquestadisciplina combina habilitats motrius i destreses específiques dels diferents aparella. Els aparells són la pilota, la cinta, el cèrcol i les maces. Hi ha dues modalitats individual i de conjunt. Ellloc on es desenvolupa l’exercici s’anomena tapis i mesura 12x12metres.
La gimnàstica jazz
Es va crear a Suècia a l’any 1963. Un dels seus objectius era motivar als joves perquè practiquessin lagimnàstica i desenvolupar les capacitats rítmiques i expressives.
La gimnàstica aeròbica
És una modalitat gimnàstica que engloba els sistemes rítmics. L’aeròbic neix de la gimnàstica i la dansa amb laintroducció de la música. Hi ha dos corrents importants: l’europeu i l’americà.
L’aeròbic posa en marxa el metabolisme aeròbic de l’organisme, és a dir, treballa amb un intensitat de 130p/min a170p/min. Segons la intensitat dels exercicis podem diferenciar:
* Exercicis de baix impacte, que es fan amb recolzament al terra.
* Exercicis d’alt impacte, en els quals hi ha una fase aèria.La dansa
* El ballet
* La dansa corporal
* Els dalls de saló
* La dansa jazz
* El claqué
* Els balls populars
Els sistemes rítmics
* La gimnàstica rítmica esportiva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dans
  • dansa
  • La Dansa
  • dans
  • Dans
  • Iniciacion a la dansa
  • IT Dansa
  • Dqans Dans

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS