la diabetes

Páginas: 18 (4319 palabras) Publicado: 20 de septiembre de 2013
LA
DIABETIS
La malaltia, qualitat de vida en els pacients i tractaments
jbcvyhgrfd2fh2yrlgf2iuorifu2rig2h
ihfugrfy3gfy3grf
ijfugrfygfgr3gf
jfjgfygyfgyfgyfg3ifyh3ifg3u
L'elecció d'aquest tema per part meva, al principi, vaig escollir per descart. Volia fer un treball de recerca que incidís en el tema de la salut, les malalties i la investigació. I de sobte em vaig trobar amb aquestamalaltia: la diabetis. Sabia molt poques coses sobre aquesta malaltia que cada vegada afecta més població i mitjançant anava aprofundint en el treball, van assaltar-me moltes preguntes:
- ¿Quin problema comporta ser diabètic?
L'elecció d'aquest tema per part meva, al principi, vaig escollir per descart. Volia fer un treball de recerca que incidís en el tema de la salut, les malalties i lainvestigació. I de sobte em vaig trobar amb aquesta malaltia: la diabetis. Sabia molt poques coses sobre aquesta malaltia que cada vegada afecta més població i mitjançant anava aprofundint en el treball, van assaltar-me moltes preguntes:
- ¿Quin problema comporta ser diabètic?
L'elecció d'aquest tema per part meva, al principi, vaig escollir per descart. Volia fer un treball de recerca que incidís en eltema de la salut, les malalties i la investigació. I de sobte em vaig trobar amb aquesta malaltia: la diabetis. Sabia molt poques coses sobre aquesta malaltia que cada vegada afecta més població i mitjançant anava aprofundint en el treball, van assaltar-me moltes preguntes:
- ¿Quin problema comporta ser diabètic?
L'elecció d'aquest tema per part meva, al principi, vaig escollir per descart. Voliafer un treball de recerca que incidís en el tema de la salut, les malalties i la investigació. I de sobte em vaig trobar amb aquesta malaltia: la diabetis. Sabia molt poques coses sobre aquesta malaltia que cada vegada afecta més població i mitjançant anava aprofundint en el treball, van assaltar-me moltes preguntes:
- ¿Quin problema comporta ser diabètic?
L'elecció d'aquest tema per partmeva, al principi, vaig escollir per descart. Volia fer un treball de recerca que incidís en el tema de la salut, les malalties i la investigació. I de sobte em vaig trobar amb aquesta malaltia: la diabetis. Sabia molt poques coses sobre aquesta malaltia que cada vegada afecta més població i mitjançant anava aprofundint en el treball, van assaltar-me moltes preguntes:
- ¿Quin problema comporta serdiabètic?
L'elecció d'aquest tema per part meva, al principi, vaig escollir per descart. Volia fer un treball de recerca que incidís en el tema de la salut, les malalties i la investigació. I de sobte em vaig trobar amb aquesta malaltia: la diabetis. Sabia molt poques coses sobre aquesta malaltia que cada vegada afecta més població i mitjançant anava aprofundint en el treball, van assaltar-memoltes preguntes:
- ¿Quin problema comporta ser diabètic?
L'elecció d'aquest tema per part meva, al principi, vaig escollir per descart. Volia fer un treball de recerca que incidís en el tema de la salut, les malalties i la investigació. I de sobte em vaig trobar amb aquesta malaltia: la diabetis. Sabia molt poques coses sobre aquesta malaltia que cada vegada afecta més població i mitjançant anavaaprofundint en el treball, van assaltar-me moltes preguntes:
- ¿Quin problema comporta ser diabètic?
nL'elecció d'aquest tema per part meva, al principi, vaig escollir per descart. Volia fer un treball de recerca que incidís en el tema de la salut, les malalties i la investigació. I de sobte em vaig trobar amb aquesta malaltia: la diabetis. Sabia molt poques coses sobre aquesta malaltia quecada vegada afecta més població i mitjançant anava aprofundint en el treball, van assaltar-me moltes preguntes:
- ¿Quin problema comporta ser diabètic?
L'elecció d'aquest tema per part meva, al principi, vaig escollir per descart. Volia fer un treball de recerca que incidís en el tema de la salut, les malalties i la investigació. I de sobte em vaig trobar amb aquesta malaltia: la diabetis....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Diabetes
  • Diabetes
  • Diabetes
  • Diabetes
  • Diabetes
  • Diabetes
  • Diabetes
  • diabetes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS