La Edad Moderna

Páginas: 5 (1211 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2012
[pic]


[pic]





















Adrià Quilez, Aitor Piñol, Esteban Morales.
Credit de síntesi AAFE.
Curs 2011-2012








[pic]

























Sortida final de curs a Sort.La sortida esta organitzada pel CAR de sant Cugat del Vallès, esta pensada per un grup d’alumnes del cicle formatiu de grau mig de conducció d’activitats al medi natural amb la finalitat que s’integrin i gaudeixin de la natura de les terres catalanes.

La sortida es realitzarà a la població catalana de Sort, capital de la comarca del Pallars Sobirà i tindrà una durada de 4 dies, del 12 al 15de juny del 2012. Es fa amb la intenció que els alumnes facin activitats fisicoesportives en el medi natural ,algunes d’elles ja practicades durant l’any. També els servirà perquè experimentin i aprenguin a organitzar una sortida d’aquesta mena , ja que després de la formació rebuda han de ser capaços d’organitzar una activitat d’aquest tipus un cop s’incorporin en el món laboral.

[pic][pic]El grup esta format per 24 alumnes, 12 noies i 12 nois entre 16 i 18 anys. Aniran acompanyats per dos professors del centre.
Un cop arribats a sort els alumnes disposaren de monitors experts en les diferents activitats, que els guiaran i explicaran el funcionament de cadascuna de les activitats practicades.

A l’hora de planejar la sortida i pensar les activitats, des de un principi hempensat en la població de Sort ja que tenim un cert coneixement de la zona. Las dos empreses amb les que hem tingut contacte son Rubber River Sort i Assua Activa. Rubber river sort ens oferia fer un pagament de les activitats per separat, mentre que Assua Activa ens oferia un pack de 4 dies amb activitats programades i amb possibilitat d’algun canvi, per un preu de 185 euros.
Degut a això, ens hemdecidit per Assua activa, ja que apart de proposar-nos un pack complert amb possibilitats de negociació a les activitats, dins el preu ens entra l’assegurança en cas de que algun nen es faci mal, per una altre banda Ruber River ens feia pagar les activitats per separat i això feia que ens marxes el preu del pressupost marcat.

Per l’allotjament, Assua activa ens ha suggerit 2 opcions:
-Laprimera opció es l’Hotel Florido, situat a Sort, prop de l’empresa amb la que realitzarem totes les activitats. El preu d’aquest es de 42 euros per persona i nit, només amb l’esmorzar inclòs . Com que necessitem pensió completa hem trucar i ens han ofert augmentar la tarifa a 50 euros per nit i pensió completa.
-La segona opció era anar a un altre poble proper ( Llavorsí) on hi ha uns apartaments de 6persones per un preu de 106 euros la nit per cada apartament. Tot i que surt més econòmica la segona opció no hi havia cap restaurant proper que ens fes una oferta per poder menjar els 4 dies i a més la oferta només valia si fèiem activitats amb una empresa d’activitats menys econòmica que la que ja havíem decidit.

Pels motius esmentats anteriorment ens hem decidit per la primera opció,l’Hotel Florido , per preu, qualitat i situació, ja que no hem de fer un gran desplaçament per fer les activitats.


Finalment hem contactat amb diverses companyies d’autocars, però nomes hem rebut resposta de:
-Nizatour - 90 euros per persona.
-Alianztour - 48’60 euros per persona
-Chavi tours - 91,66 euros por persona

*Els pressupostos es trobaran als annexos*

Hem escollit Alianztour ja queens proposa un preu molt inferior a les altres dos companyies oferint-nos els mateixos serveis, s’ha de dir que l’autocar esta adaptat en cas de que hagués algun alumne amb discapacitat física.

El preu total de la sortida serà de 383,6 EUROS per alumne amb tot inclòs.


Activitats i distribució:

Les activitats que es realitzaran a la sortida son les següents:

-Senderisme.
-Cayak....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Edad moderna
  • edad moderna
  • edad moderna
  • edadad moderna
  • Edad Moderna
  • edad moderna
  • edad moderna
  • Edad moderna

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS