La Estrategia De Nestlé

Páginas: 7 (1602 palabras) Publicado: 2 de mayo de 2012
Presentació

Caracteristiques del sector.

Els qui vivim en aquesta primera part del segle XXI, travessem un seguit de canvis de tipus demogràfic i social, que modifiquen els nostres costums, interessos, ritmes i expectatives de vida i que porten a una valoració diferent de molts articles amb què ens relacionem a la quotidianitat.

Una mostra clara d'aquest canvi la donen les novespreferències que prenen força en el consum d'aliments, algunes d'elles associades a la recerca d'un estil de vida saludable. Això fa que el mercat s'inclini cada vegada més a triar productes que ajudin a la cura de la salut, com els que prevenen malalties, milloren el funcionament del cos, eviten l'envelliment i són més naturals. Existeix també la preferència a triar productes que no requereixin invertirgaire temps ni esforç per al seu consum, buscant que les persones puguin tenir més temps disponible per realitzar altres activitats.

Caracteristiques de l’empresa.
Henri Nestlé, és l'home que el 1867, va posar a punt la farina lacteada, un producte inèdit en el seu temps, destinat a l'alimentació dels més petits.
Nestlé significa "petit niu" en el dialecte de la seva regió i no és sorprenentque escollís la imatge d'un niu com a símbol per a la seva companyia.
El niu representa atenció i sol•licitud, calor, alimentació .... valors als quals Nestlé segueix sent fidel. També, niu és avui símbol de garantia i qualitat, que empara la més variada oferta de productes alimentaris.

Nestlé va ser fundada a Suïssa el 1866, per Henri Nestlé, químic d'origen alemany establert a Vevey,s'interessa per l'alimentació infantil, i desenvolupa una farina a base de llet i cereals torrats, destinada als nadons que no podien ser alimentats per les seves mares.
Crea així un producte revolucionari que serà ràpidament conegut arreu del món sota el nom de "Farina Lacteada Nestlé".


Tamany

Nestlé és la primera empresa al món en la fabricació de productes en el sector de la nutrició, salut idel benestar, responent al compromís inicial del grup. D'acord amb aquesta filosofia, la multinacional compta amb una trentena de centres d'R + D a tot el món on treballen més de 5.000 persones i a la qual es destinen anualment gairebé 1.400 milions d'euros.

Al costat de l'oferta de productes de gran consum en el sector alimentari, el grup manté una aposta per la nutrició especialitzada per atot tipus de col • lectius: nens, persones de més edat, malalts amb diferents malalties i necessitats alimentàries oembarassades.
Sobre una facturació total d'uns 84.000 milions d'euros, les vendes en productes de nutrició i de pharma suposen 14.000 milions. Això es tradueix cada any en la posada almercat de nous productes i, sobretot, la revisió i renovació d'altres ja a la venda per millorarels mateixos des de diferents òptiques, com l'eliminació de greixos "trans",supressió de sal, greixos saturats o colorants. El 2009 el grup va dur a terme la reformulació de més de 7.000 productes per raons de salut o nutrició.


Experiència.

1905 - Nestlé és el resultat de la fusió el 1905 de la companyia Anglo-Swiss Condensed Milk, fundada el 1866, amb (Farine Lactee) Nestlé SA., Fundadael 1867 per Henri Nestlé, qui va inventar un producte que segueix salvant la vida a nens i nadons - una fórmula infantil per nadons les mares no poden alletar.


1929 - Nestlé es va unir amb Peter-Cailler-Kohler. Daniel Peter, que era veí d'Henri Nestlé, va ser un dels fundadors de Peter-Cailler-Kohler que va inventar la xocolata de llet el 1875.

1938 - Es va inventar Nescafé en aquest any.Ràpidament aconsegueix ser reconegut a nivell mundial com el cafè preferit per les Forces Armades americanes durant la Segona Guerra Mundial.

1947 - El 1947, Nestlé es va unir amb Alimentana, la Companyia Maggi, que havia inventat les sopes deshidratades el segle anterior.


1962 - Nestlé adquireix Findus, amb el que inicia el camí del menjar refrigerada que, com se sap, ha experimentat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estrategia generica nestle
  • Estrategia global nestlé
  • ESTRATEGIA DE NESTLE ANALISIS DE CASO
  • Estrategia Corporativa Y Comparativa De Nestlé
  • Estrategia competitiva nestle
  • Preguntas Caso Nestle: Estrategia Global
  • Estrategia nestle
  • estrategia nestle

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS