la evolución

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 9 de abril de 2013
Evolució
Internet ha esdevingut en pocs anys una xarxa d'accés a la informació d'ús popular. Aquest fenomen ha generat molts usos i aplicacions en molts àmbits, com el lleure, el comerç, elturisme, les administracions, l'ensenyament, etc. Aquesta irrupció de la xarxa ha estat excepcional i ha arrelat molt entre els joves.
L'accés a Internet ha anat evolucionant i actualment ja sónpossibles les connexions a alta velocitat en l'àmbit domèstic, ja que abans no era possible. Hi ha dos tipus de xarxes segons la velocitat de transmissió de les dades: xarxes de bandaestreta i xarxes de banda ampla.
Futur del internet
En nom "Internet del Futur" s'associen una sèrie de conceptes i tecnologies que abasten des de la infraestructura de xarxa, dispositius i interfícies,programari i aplicacions que compondran el que en uns anys conformarà el panorama de les Tecnologies d'Informació i Comunicacions.
Entre aquests temes, apareix la xarxa de xarxes de gran velocitat iarribant a tot arreu, mitjançant nous dispositius, amb noves formes d'interaccionar amb el món digital, accés fàcil i intel · ligent als diferents tipus de continguts amb menció especial a 3D, itot això suportat per innovadors models de negoci adaptats a aquest nou panorama.
Funcionament
Internet és un conglomeratd'ordinadors de diferenttipus, marca i sistema operatiu, distribuïtsper tot el món i units a través d'enllaços de comunicacionsmolt diversos. La gran varietatd'ordinadors i sistemes de comunicacionsplantejanombrososproblemesd'entesa, que es resolenambl'ús desofisticatsprotocols de comunicacions.

El primer pasésaconseguir la sevainterconnexió física, per al que s'emprensistemesmolt diversos:
Xarxesd'àrea local, en general basades en l'estàndardEthernet. Són les mésutilitzades en xarxescorporativesd'empreses o organitzacions, ambextensionsmenors de 2 km
Enllaçosnacionals, amblíniesd'úsexclusiu o compartides (d'unacompanyiatelefònica).
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Evolucion
  • Evolucion
  • Evolucion
  • Evolución
  • Evolucion
  • Evolucion
  • Qué Es y Qué No Es La Evolución
  • Evolucion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS