La Fe

Páginas: 3 (689 palabras) Publicado: 4 de enero de 2013
La fe es referma en l’interior del creient quan es viu com una experiència personal d’un amor que es rep i quan es comunica com una experiència de diàleg, compromís, confiança i esperança en aquellque ens comunica l’amor del Pare que, per ell, ens ho ha donat tot. Ser deixebles de Jesús ens compromet a cadascú a convertir-nos en signe viu de la presència de Crist a qui ens cal conèixer enl’encontre personal amb ell i en l’escolta orant de la seva paraula.
El nostre dia a dia ens ajuda a refermar la nostra fe i fins i tot les coses més insignificants que l’home pot realitzar. La força devoluntat dels cristians es reforça amb la fe, ja que hi ha moments en la vida que davant la incertesa, has de confiar en la fe per tirar endavant. També hi ha l’esperit catòlic que ens ensenya a fer lescoses amb una òptica cristiana, això fa que la manera de viure en aquest món, pels catòlics, sigui un repte perquè ha de complir les normes de Déu i per aquest motiu, la seva fe ha d’estar per sobre detot això. Perquè la fe no desaparegui hem d’alimentar-la cada dia.
Com deia Luis Llach, la fe s’ha d’anar treballant i treballant cada dia, és a dir, no has de esperar-la, sinó anar-la a buscar, peraixí, somiar en un món més just i ple de persones bones cercant la felicitat i la justícia. Els cristians han de poder transmetre la seva fe a altres mitjançant les obres que realitzen.
Cal quegeneració rere generació vagin renovant la fe i la facin evolucionar amb els anys, perquè així, no quedi estancada en un únic lloc o època i es pugui expandir arreu del món. Els més important és que la fearribi a totes les edats. Amb tot això, la fe no quedarà mai morta, igual que els objectius que pot tenir una persona, si els deixa en un racó, mai podran ser realitzats i arribarà un moment en quès’acabaran oblidant. Per això, entre tots els creients hem d’aconseguir que la fe esdevingui una cosa quotidiana per a tothom i així poder-la pràctica dia a dia i que els nens creixin amb ella. Com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La FE
  • la fe
  • la fe
  • fe
  • La fe
  • La fe lo que es
  • La Fe
  • la fe

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS