La felicitat

Páginas: 2 (442 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2013
QUÈ ÉS PER TU LA FELICITAT?
Podríem definir felicitat com un sentiment agradable de satisfacció i absència de dolor.
La felicitat veritable no la podem aconseguir amb el luxe, el poder, la bonasalut. Per una raó, ara mateix podem estar molt bé i que no ens faci mal res, però d'aquí un mes ens poden diagnosticar un càncer i llavors la bona salut ja no existeix, o bé podem tenir molts dinersperò un dia ens podem arruïnar i perdre-ho tot, per tant no podem ser feliços amb aquestes coses tant atzaroses i vulnerables.
Com menys coses necessitem, serà més fàcil aconseguir tot el que desitgemi per tant aconseguir la felicitat, la qual no podem perdre.
Una de les coses que és més tabú en la nostre societat és la mort i per molt que ho vulguem evitar la mort la portem a sobre des quenaixem, podríem dir que és la nostre ombra. La mort és una segon, ara estàs viu ara estàs mort. Altres societats per evitar aquesta por utilitzen filosofies com la transmigració de l'ànima o bé elcristianisme que et don l'oportunitat d'anar al cel si tens un bon comportament en la vida terrestre. Però sincerament encara que sigui difícil lo millor és acceptar el nostre destí i pensar que totsucceeix per necessitat o per alguna cosa.
Un del major bé és el plaer i un del major mal és el dolor. Per tant s'ha de desenvolupar un mode de vida que eviti qualsevol forma de dolor. També hem d'estard'acord que hem de tenir en compte que a vegades és millor un resultat més gran, més durador i més intens a llarg termini que una acció agradable a curt termini. Per exemple podem no menjar el nostresbombons preferits durant un any que ens aporten un plaer sensual de curt termini i poder estalviar diners per anar de viatge que et donarà més satisfacció i durant més temps. El plaer de la vida tambéel podríem aconseguir a partir dels vells ideals grecs com l'autocontrol, la moderació i la serenitat.
En conclusió la felicitat és un dels objectius de tot ésser humà. I allò que ens pot fer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • A la recerca de la felicitat
  • La felicitat
  • La felicitat
  • La felicitat
  • Felicitat
  • epicur i la felicitat
  • epicur i la felicitat
  • epicur i la felicitat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS