La felicitat

Páginas: 2 (342 palabras) Publicado: 27 de abril de 2014
Sagrat COR DE JESÚS
Buscant la felicitat

Pau
07/10/2013





Aquest text m’ha transmès una sèrie de reflexions que més tard s’han convertit en preguntes: La felicitatés un estat o és un procés, un procés cap a quelcom millor? Què és la felicitat? I, la més important: Sóc feliç?
Al acabar de llegir l’article m’he adonar que per poder apreciar lafelicitat necessites el seu oposat per poder entendre-la, així com quan estàs malalt te’n adones de el bo que és estar sa. Per a mi el fet de trobar-se feliç implica el fet de queabans no ho has estat, i desprès d’un temps en aquest estat de felicitat, si és constant, es tornarà en el teu estat “normal”, i el teu estat “normal” que tenies abans de ser feliç estransformarà en el teu estat “trist”. Només d’aquesta manera, des de la llunyania del temps, podràs observar la teva evolució emocional.
La pregunta anterior em porta a la següent:Tothom pot ser feliç? I amb això no em refereixo a que algú no tingui dret a ser feliç, sinó que tothom hauria de auto-obligar-se a intentar ser més feliç, però, està tothom preparatper ser feliç? I és que moltes vegades he vist persones que em fan pensar que estan allà només perquè els hi ha tocat, perquè hi ha d’haver de tot: em refereixo a aquelles personesque passen per la vida sense fer soroll, sense inquietuds, sense preguntar-se ni plantejar-se res, sense motivar-se... per a mi això ha de ser una tortura en vida, no tenir desitjos omotivacions per res. Aquesta gent sol dir que no li passen coses bones, sempre coses dolentes. Diuen que per ser feliç han de passar coses bones i per ser infeliç o no feliç han depassar coses dolentes... : La felicitat depèn de l’atzar?
Hi ha milions de definicions de felicitat, una per cada un de nosaltres, tothom ha de ser feliç. A la seva manera.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • A la recerca de la felicitat
  • La felicitat
  • La felicitat
  • La felicitat
  • Felicitat
  • epicur i la felicitat
  • epicur i la felicitat
  • epicur i la felicitat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS