La Fointeine

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 21 de abril de 2012
Juan Francisco Santos Román 1ºA bachiller

Variació de LA FABULA DELS DOS GALLS

Dos galls vivien en tranquil·la pau, compartint els seus aliments ila seva casa com a bons germans i sentint-se molt feliços els dos.
Fins que un bon dia va aparèixer una bella gallina de la qual es van enamorar tots dosd'una manera que ratllaba en la bogeria.
Aquesta segona Helena arma la guerra de Troia per que no va ser menor la que tub lloc entre els galls abans tanunits.
El combat dur llarg temps i el soroll que feien va ser causa que la notícia s'estengués ràpidament per tots els galliners del veïnatge. De manera quevan estar envoltats els dos lluitadors per una multitud d'espectadors amb plomes i crestes que animaven a un i a l'un altre combatent i gaudien ambl'imprevist espectacle.
Per fi uns dels galls assesto a l'altre un bec tan fort que aquest ultim es declara vençut i es va retira a un racó per plorar els seus amorsi la seva derrota.
Al punt el vencedor es va veure envoltat per mes d'una dotzena de gallines de bell plomatge que lloaven la seva valentia i la sevaforça.
Tan orgullós es va sentir el nostre gall de la seva victòria que llança varis i aguts quiquiriquíes per pregonar el seu triomf als quatre vents, el critde victòria del vencedor atrair a un voltor famolenc que rondava per aquells voltants que agafant al gall entre les seves arpes afilades li va donar mortdavant els terroritzats ulls de tots els espectadors.

L'home que es va a la glòria amb insolència del seu triomf
es busca la seva pròpia perdició.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS