La Forc A

Páginas: 4 (813 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2015






Capacitat física: la força














Alejandro Cruz Conesa
1r de BAT ''B''
Educació Física
3r Trimestre

Definició de ‘Força’: La força es una capacitat neuromuscular ques’utilitza per a que un múscul/músculs o grup muscular generi tensió muscular sota condicions específiques en aquest.

Tipus de forces: Hi ha 3 tipus:

· Força de resistència es la capacitat de realitzar unaimportant activitat de força, amb la possibilitat de mantenir-la en un temps, oposant-se a la fatiga i cansament produïda pels exercicis o activitats de força que es repeteixen (remar, fer tennis,marató...).

· Força explosiva (o Força de velocitat) es la capacitat neuromuscular de vèncer o superar càrregues externes, com alguns artefactes o, fins i tot, el teu propi pes, amb una gran rapidesade contracció (llançament de pilota medicinal, salt a peu junts...).

· Força màxima es la capacitat neuromuscular de fa que es pugui realitzar una força en la seva màxima acció. Es pot fer unesforç muscular de forma voluntària estàticament o dinàmicament (com empènyer una paret, ja que per molta força que hi apliquis no aconseguiràs tombar-la a menys que siguis Hulk) o també en halterofília,aixecar un pes una sola vegada sense límit de temps.


Beneficis per a la salut:
La força fa que tinguis una capacitat física extra als teus músculs, que augmenta la força (com indica el seu nom) enaquests.
Estar bé físicament es un benefici per la salut, ja que fa que estiguis en forma.

Objectius
Anirem entrenant-la de forma continua perque la nostra força augmenti poc a poc . Practicar i nodeixar de practicar per no perdre la costum, ja que l’acostumament de pràctica aconsegueix mes musculació i mes força. També hem de saber on esta el límit, perquè l'excès de entrenament i obsessiosobre el gimnàs per exemple, pot provocar hipermuscualcions i malalties a causa de l'excès de l'entrenament


Com entrenar la força?
· Auto-càrregues o exercicis a mans lliures individualment, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Force
  • force
  • Force
  • FORCE
  • forces
  • force
  • força
  • Force

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS